2 hét múlva lesz a körülmetélésem, mennyire fájdalmas az a 2-3 hét amíg a seb begyógyul, és hogy mikre kell fokozottan figyelnem?
fhú, te bevállaltad ezt a műtétet???? húha....
majd kérdezd meg az orvosod, ha elvégezte,. ő elfogja mondani, de sztem magától is.
- Doktor úr, kérem heréljen ki engem!
- Na de uram, ezzel nem szoktak viccelni!
- Ne kérdezzen semmit, csak heréljen ki!
- Egészen biztos benne, hogy ezt akarja?
- Igen, csinálja már!
- Na jó, nyissz-nyissz. Kész van. De most már árulja el, miért akarta?
- Hát tudja zsidó lányt szeretnék feleségül venni, és ő kérte, hogy heréltessem ki magam.
- Véletlenül nem körülmetélést mondott a menyasszonya?
- Á, de igen. Ez a pontos kifejezés!
Engem már több, mint két évtizede műtöttek és még mindig fáj.
Mert feszít a makkra föltapadt kis bőrcafatok.... a makk kiszáradva, foltosan úgy néz ki, mint egy nemibetegé, egyre rosszabbul néz ki sajnos :(
Ráadásul.... 20 év után kiesett egy varrat (!!!) és a lyuk, ahonnan kiesett, most gyűjti a mocskot, rendszeresen tisztítani kell. Feltűnően undorító.
Mivel fáj, ezért, ha egy csaj túl is teszi magát azon, hogy gusztustalan, kérges-foltos a makkom, akkor meg a szex kellemetlen. Pont emiatt droggal csinálom, nincs más lehetőségem.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!