Mit lehet tudni a fitymaszűkületről?
Figyelt kérdés
Mivan akkor ha valakinek sokáig az van?2012. okt. 20. 06:26
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nekem egyre rosszabbodott, metélni kellett. Vagy már pisilni nem tudsz annyira durva-súlyos, vagy nemi életet nem tudsz élni, én ezért csináltattam meg.
3/3 anonim válasza:
"Mivan akkor ha valakinek sokáig az van?"
Ha valakinek fitymaszűkülete van, és nem kezeli, akkor nem sokáig lesz neki az, hanem MINDIG.
Nem másról van szó, mint hogy a fitymát nem lehet a makk mögé húzni.
Aztán jönnek a nem kellemes következmények: a nem megfelelő tisztíthatóság miatt felgyűlik a szmegma a fityma alatt, és megtelepszenek a baktériumok. Kialakul egy balanitis, mely csak tovább rondít a helyzeten.
Mellesleg a szexuális életben is okozhat gondokat, ha nem tud hátracsúszni a bőr a makkon.
A fitymaszűkületet kezeltetni kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!