Fitymaszűkületem van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy 15 éves fiú vagyok. Nagyjából 2 éve jöttem rá hogy fitymaszűkületem van. Már kezdek komolyan aggódni! Mit tegyek????? Az orvosi beavatkozás a leges leges leges de tényleg a legutolsó dolog ami szóba jöhet. Azt nagyon nem szeretném :( Igazából valami otthoni módszerre gondoltam. Könyörgöm segítsetek!!!!!!!!!!2009. aug. 8. 01:24
1/7 anonim válasza:
A súlyosságától függ... Nekem is az volt régen, de még nem vészes, én azt csináltam, hogy kádban, lankadt állapodta hátrahúztam a bőrt aztán "felállítottam", és eléggé fájt, de a bőr hátul maradt, ezt minden nap megcsináltam és rendbe jött. Ha olyan súlyos hogy már huggyantani is nehezen tudsz akkor mindenképpen orvos
2/7 anonim válasza:
feltétlenül menj el dokihoz. nem biztos, hogy szűkület, lehet hogy csak oda van tapadva bőr. de mielőtt kárt teszel magadba egy életre, feltétlenül nézesd meg egy dokival.
3/7 anonim válasza:
nekem megműtötték.. altattak, szal nem éreztem belőle semmit.. utáána fájt pár napig.. de sztem megéri, mert magától nem fog javulni.... és asszem szeretnéd lassan használni is.. ugye?
4/7 anonim válasza:
Első hozzászóló vagyok:
Nekem a bőr is hozzátapadt régebben, aztmeg lecsaptam egy sterilizált fémpálcával ;) Jólvan, mondjuk orvos rokontól kapam a tippet...
5/7 anonim válasza:
Lassan nem áll másból a Férkiak egészsége rovat, mint fitymaszűkületből.
Már kívülről tudom az anatómiáját a dolognak.
Unalmas, és egyúttal felesleges, mivel csak vissza kéne nézni a régebbi irományokat, és nem is kell sokat lapozni, hiszen mindennap valakinek fitymaszűkületes problémája van!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az egyik válaszoló azt írta hogy neki megműtötték meg elaltatták attól kérdezném hogy konkrétan mit csináltak vele?? Meg hogy ennek a műtétnek maradt nyoma???
Előre is köszönöm!
2009. aug. 9. 22:30
7/7 A kérdező kommentje:
OK! És köszi!
2009. aug. 10. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!