Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van! Mit tegyek?

Fitymaszűkületem van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 15 éves fiú vagyok. Nagyjából 2 éve jöttem rá hogy fitymaszűkületem van. Már kezdek komolyan aggódni! Mit tegyek????? Az orvosi beavatkozás a leges leges leges de tényleg a legutolsó dolog ami szóba jöhet. Azt nagyon nem szeretném :( Igazából valami otthoni módszerre gondoltam. Könyörgöm segítsetek!!!!!!!!!!
2009. aug. 8. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A súlyosságától függ... Nekem is az volt régen, de még nem vészes, én azt csináltam, hogy kádban, lankadt állapodta hátrahúztam a bőrt aztán "felállítottam", és eléggé fájt, de a bőr hátul maradt, ezt minden nap megcsináltam és rendbe jött. Ha olyan súlyos hogy már huggyantani is nehezen tudsz akkor mindenképpen orvos
2009. aug. 8. 01:36
 2/7 anonim ***** válasza:
feltétlenül menj el dokihoz. nem biztos, hogy szűkület, lehet hogy csak oda van tapadva bőr. de mielőtt kárt teszel magadba egy életre, feltétlenül nézesd meg egy dokival.
2009. aug. 8. 01:38
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem megműtötték.. altattak, szal nem éreztem belőle semmit.. utáána fájt pár napig.. de sztem megéri, mert magától nem fog javulni.... és asszem szeretnéd lassan használni is.. ugye?
2009. aug. 8. 01:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló vagyok:

Nekem a bőr is hozzátapadt régebben, aztmeg lecsaptam egy sterilizált fémpálcával ;) Jólvan, mondjuk orvos rokontól kapam a tippet...

2009. aug. 8. 01:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Lassan nem áll másból a Férkiak egészsége rovat, mint fitymaszűkületből.

Már kívülről tudom az anatómiáját a dolognak.

Unalmas, és egyúttal felesleges, mivel csak vissza kéne nézni a régebbi irományokat, és nem is kell sokat lapozni, hiszen mindennap valakinek fitymaszűkületes problémája van!

2009. aug. 8. 11:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az egyik válaszoló azt írta hogy neki megműtötték meg elaltatták attól kérdezném hogy konkrétan mit csináltak vele?? Meg hogy ennek a műtétnek maradt nyoma???

Előre is köszönöm!

2009. aug. 9. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
OK! És köszi!
2009. aug. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!