Férfi mosdó használati szabályzat?
Figyelt kérdés
Sok kérdés volt ezzel kapcsolatban, ezért összeírtam pár íratlan szabályt: [link]
Mi a véleményetek?
2012. okt. 15. 13:15
1/22 anonim válasza:
Arról nem szól a blog, hogy sokan a mosdóban vizelés közben öblöseket szellentenek is. Ezzel mit tegyünk? Vagy ne tegyük?
2/22 anonim válasza:
Forduljunk el a szellentéstől, vagy lépjünk ki a hatósugarából. Esetleg vegyük fel a harcot.
3/22 anonim válasza:
1 NEM KELL HÁTRAHÚZNI A FITYMÁT
4/22 anonim válasza:
Az első rész nem taglalja, hogy mikor kell elővenni a répát. Elő kell venni egyáltalán?
A végén pedig nem ír arról, hogy el kell rakni. Meddig fityegjen ki a sliccből? Vagy hadd szellőzzön?
5/22 anonim válasza:
3 as,igenis a fitymát mindig hátra kell húzni pisilésné !
6/22 anonim válasza:
ez blog mekora egy hulyeseg ulve pisilni xd pasik vagyunk nem? masij meg valaszunk fulket valaszon aki nem tud mas mellet vizelni ... sok hulyeseg van itt leriva eT tuti no fogalmazta meg!
7/22 chrishu válasza:
Szerintem tele van marhaságokkal. Már erre is szabály van?
8/22 anonim válasza:
Hányszor kell hátrahúzni a fitymát?
9/22 anonim válasza:
Ez tök jó ha még meg van a fityma. Amúgymeg sokkal jobb körülmetélten a pénisz szebb, higénikusabb. Ha rajtam múlna én bevezetném a körülmetélést. Támadjatok csak le érte, de jobb a körülmetélt.
10/22 anonim válasza:
És hol raktároznád a fitymákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!