Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet vakbélgyulladás?

Ez lehet vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés
Hánytam, hasmenésem van. Anyukámnak is (ebből gondolom lehet vírus is..). Tegnap lehet lenyeltem egy kis üvegszilánkot ami elzárhatta a féregnyúlványt. Nagyon aggódom. :( Hasam nem fáj. Szerintem nem kemény.
2012. okt. 13. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Torokfájás, láz? Szgép kikapcs, ügyelet hív. Majd az ügyeletes orvos végignyomkodja a hasadat, hogy hol érzékeny.
2012. okt. 13. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem vakbélgyulladás ,hanem egy virúsos megbetegedés

lehet .A betegségnek ezek a kísérő tünetei . Vakbél gyulladásnál fájna a hasad rendesen ,meg görcseid is lennének .

2012. okt. 13. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Vírusfertőzésed van, nem vakbélgyulladásod. Azért annak a lenyelt üvegszilánknak utánanézetnék egy UH-gal, vagy natív has rtg-el.

Amúgy, hogy sikerült lenyelned?

2012. okt. 14. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
pohárba esett bele én nem vettem észre és sikeresen ittam belőle mire észrevettem, hogy van benne valami és lehet hogy több volt benne és így lenyelhettem 1-et. :S
2012. okt. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!