Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vakbélgyulladás vagy valami...

Vakbélgyulladás vagy valami más a probléma?

Figyelt kérdés
2 hónapja kezdődött de ügyet sem vetettem rá, székrekedés 1 héten egyszeri székelés vagy annyi sem. Jobb alhasi erős görcs főleg étkezés után, de nem folyamatos. Viszont ma egész nap úgy görcsölök majd kiugrik a szívem. Láz illetve hőemelkedés, hidegrázás, gyengeség, rossz közérzet ez mind a mai napomat jellemzi. Szerintetek mi lehet? Előre is köszönöm. 19/L
2012. szept. 23. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy vakbélgyulladás lenne. Ugyanis akkor már hétrét görnyedve járnál a fájdalomtól. De a székletedet rendbe kell tenned. Hogyhogy nem tűnt fel, hogy hetente egyszer jársz WC re, viszont naponta eszel? A mai nap ilyen nap. Én is olyan vagyok mint a filmbeli ember, megérzem az időjárás-változást. Ma nagyon érzem. Járni alig tudok, pedig nincs semmilyen betegségem. Sztem megint melegfront jön. A hét-közepére 30 fok körüli lesz a hőmérséklet. Ettől függetlenül a gyógyszertárba kérjél valamilyen szert, ami kitisztít. ( hashajtó?)
2012. szept. 23. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! :) Hogy vagy? Remélem nincs semmi bajod, és soha nem is lesz!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. szept. 24. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!