Körülmetélés után mennyi ideig lesz érzékeny a makk?
Továbbá mit jelent az,hogy érzékeny a makk?Fitymatúltengésem van "közepes" szűkülettel ezért is fognak körülmetélni november elején.
Már korábban volt részem hasonló műtétben, mikor is a fitymaszűkületemet szüntették meg, ennek következmény a jelenlegi enyhe szűkület ami után úgy döntöttem,hogy a körülmetélést választom.
Legjobban a makk reakciójától félek, mert ájulás közeli állapotba kerülök amin a makkom hosszabb ideig nagy felületen szabadon érintkezik a nadrágommal (például) így azt szeretném,tudni,hogy mennyire fáj a makk, meddig lesz érzékeny?Miután hozzászokott már egyáltalán nem jár vele érzékenység/fájdalom?!
A makk túlzott érzékenysége idővel csökkenni fog. Ha csak ez a baj, ennek megoldásához nem kell mindenképpen körülmetélést csináltatni, mert ha hátrahúzva tartod a fitymád, akkor ugyanúgy megedződik a felülete, és így pár hét alatt megszokod a visszahúzott állapotot! Fontos, hogy ne legyen szűk a fityma: nehogy a visszahúzott állapotban elszorítsa a makkot! Ha ilyesmi történik, és megduzzad a fitymád, akkor irány az Urológia ügyelet!
A körülmetélés egyszer és mindenkorra megoldja ezt a dolgot, sőt, még rengeteg mást is! Elképedve olvasom, hogy még mindíg vannak olyanok, akik ennyire ki vannak bukva erre! Azért tudd: a világon a férfiak elég nagy része körül van metélve és semmi hátrányuk nincs ebőől az állapotból! Magyaroroszágon is terjed, és női szemmel nagyon pozitív dolognak tartom.
Engem 31 éves koromban metéltek körül. Ez volt életem legeslegrosszabb és elhamarkodottabb döntése. Ugyanis a makk érzéketlenné válik. Elvették az életemet.
Jelenleg 43 éves vagyok és még most sem úgy érzem, tönkretették az életemet.
Senkinek nem ajánlom a körülmetélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!