Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a péniszemen? (többi...

Mi lehet a péniszemen? (többi lent. Tömören)

Figyelt kérdés
A makkom alatt vannak azok a mirigyek vagy zsírcsomók, de az a gond hogy elég nagyok... pár haveromnak már láttam nekik is van de alig látszik(edzés utáni tusolás közbe... nehogy azt higgyétek hogy b*zi vagyok:D). Tudom hogy normális hogy ott vannak de nekem mitől nagyok, mint egy egy pattanás?

2012. okt. 10. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
én is tusoltam már kollégiumban de a makkok alá ha akartam volna se tudtam volna benézni...
2012. okt. 10. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
de te nem ismered a haverjaim:) bolond egy állatok.. órán verik, tusolóba kardoznak:D
2012. okt. 10. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Régebben engem is foglakoztatott hasonló dolog amivel urológushoz is fordultam de teljesen normális volt minden.. Szerintem faggyúmirigyek, látatlanban nem lehet megmondani. Ha gondolod kérd ki szakember véleményét, itt úgy is minden baromságot összehordanak. [link]
2012. okt. 10. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban csak a faggyúmirigyekről van szó, nincs okod aggodalomra. Ez változó, hogy kinél mennyire szembetűnő, nagyobbak, vagy kisebbek.
2012. okt. 11. 02:27
 5/5 anonim ***** válasza:

"órán verik, tusolóba kardoznak:D"

akkor megérdemelnék h lerohadjon nekik

2012. okt. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!