Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom mik lehetnek ezek a...

Aaronstone kérdése:

Nem tudom mik lehetnek ezek a péniszemen?! :S kicsit félek.

Figyelt kérdés
Szóval. 17 éves vagyok és már nagyon nagyon rég óta vannak ilyen kis pattanás szerűségek a péniszemen , és genny is jön némelyikből. Sok helyen van rajta pl a fitymámon meg mondhatjuk az egészen... de nem viszket nem piros és nem fáj . MI LEHET EZ ? :O valaki tudna segíteni ? megköszönném.

#pénisz #mik lehetnek
2012. szept. 23. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Magától jön ki váladék, vagy nyomkodod?

"Kis piros, pattanásszerű kiütések a makkon.

Bakteriális és gombafertőzés is okozhat ilyen tüneteket, de sajnos a klinikai kép alapján nem lehet megmondani a kiváltó okot. Erre való a tenyésztés, ami után célzott kezelés adható. Forduljon nemibeteg szakrendeléshez!

Apró fehér, pattanásra hasonlító dolgok a péniszen. Nem fáj, nem viszket, ugyanúgy ki lehet nyomni, mint egy pattanást, és fehér váladék jön ki belőle, de nem tűnnek el.

Faggyúmirigyek. Több gél hatásos lehet, de mivel ezek receptkötelesek, fel kell hozzá keresnie orvosát. Esetleg elektrokoagulációval vagy lézerrel is megszüntethetők."

2012. szept. 23. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg candida lehet, allergia, vagy a nem tejesen megfelelő tisztítása a makk és a fityma részén.Próbálj más összetételű alsóneműt, kísérletezd ki, hogy allergizál e az öblítő stb. A legfontosabb: menj el bőrgyógyász szakemberhez, ne szégyelld nem ciki!!! Az a ciki, ha nem jársz utána.
2012. szept. 23. 10:54
 3/11 A kérdező kommentje:
a makkon nincs és csak akkor jön a genny ha kinyomom.és alapból ien fehéres barnás a színe. köszi a választ
2012. szept. 23. 10:56
 4/11 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs mi lehet ...
2012. szept. 23. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Lehet, hogy csak ártalmatlan Fordyce pöttyök, vagy verejték mirigy túltengés (sebaceosus prominence). Előbbivel semmit nem tehetsz. Utóbbi esetben kamillás öblögetéssel megpróbálkozhatsz, és lehetőleg ne használj szappant. Nyomkodni nem szabad!!

Ha úgy látod, inkább keress fel egy bőr-és nemi beteg gondozót!

2012. szept. 23. 11:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Mirigy túltengése gyanakszom inkább... de te lehet tőle bajom ha nem kezelem vagy valami ?. hogy érted hogy ne használjak szappant ? csak vízzel mossam meg ?
2012. szept. 23. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert szárít és berepedezhet a fitymád!
2012. szept. 23. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha sárgás barnás a vége akkor valószínű, hogy Streptococcus aureus. Valami antibiotikumos cuccot érdemes lehet rátenni. De mielőtt elkezded a kezelést győződj meg róla, hogy nem gemba. Mert annak csak jót teszel az antibiotikummal.
2012. szept. 25. 00:27
 9/11 A kérdező kommentje:
VOLTAM orvosnál és azt mondta hogy az semmi ne aggódjak sok embernek ilyen ... HA akarom akkor kamillával borogassam.
2012. szept. 28. 11:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Kamilla tea*
2012. szept. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!