Fényőr kérdése:
Nektek 12 évesen mekkora volt a szőrzetetek? (Nemi szerv, láb, kéz, fanszőrzet stb. )?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 18:22
11/14 anonim válasza:
Oh, én későn érő voltam. 12 évesen, de még 13 évesen is olyan csupasz voltam, hogy a hajamon kívül nem volt látható szőröm sehol :)))
A hónaljszőr jóval később kezd el nőni, mint a fanszőrzet és általában (természetes) a bal here néha nagyobb és jobban lóg, mint a jobb.
Egészséges vagy mint a makk! Csak mosd rendesen a fütyköst, inkább azzal törődj!
12/14 anonim válasza:
Hát én nagyon korán értem és nekem 12 évesen már volt szőröm rendesen. A fanszőrzetem nagy és dús volt akkor már,a lábam is vetekedett a felnőttekével és kezdett nőni a felsőtestemen is.
13/14 anonim válasza:
Nekem akkor a kezeimen és a lábaimon kívül sehol nem volt szőr. 13 évesen sem. Az utóbbi egy évben viszont jött mindenhol rendesen..
14/14 anonim válasza:
Nekem akkor csak a fanszörzetem és a lábam kezdett el szőröeödni, a hónaljam olyan fél-1 évre rá következett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!