Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meddig hámlik a bőr a makkomon?

Meddig hámlik a bőr a makkomon?

Figyelt kérdés
Már kb. 1 hónapja hámlik a bőr rajta, de egy bizonyos részen nem akar teljesen lejönni. Volt már ilyen hámlás a makkomon, igaz nagyon ritkán, de akkor pár nap alatt lehámlott az egész. Most nem tudom mit csináljak, néha elég csúnya amikor egész nap után megnézem, az elhalt bőr összegyűlik és elég undorító. Hagyjam, majd lehámlik magától, vagy dörzsöljem le valamivel? Lehetséges, hogy valami fertőzés?
2009. aug. 6. 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg el nem mész vele orvoshoz.
2009. aug. 6. 08:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez nem normális? Azt hittem, hogy maga a hámlási folyamat az rendben van (mármint, hogy természetes dolog). Ezek szerint nem?
2009. aug. 6. 09:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Urulógushoz menjek ezzel a problémával, vagy bőrgyógyászhoz? Segítsetek légyszi!
2009. aug. 6. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
biztos hogy vmi fertőzésed van sűrgősen fordulj orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen
2009. aug. 6. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vok szerintem előszőr a háziorvoshoz kellene menni és az majd eluttal a megfelelő helyre
2009. aug. 6. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Két esélyes a dolog.

Vagy gombád van, vagy válts tisztálkodószert.

A szappan száríthatja a bőrt, de ugyan úgy egy tusfürdő is.

Próbáld ki, tudom, hogy nem jó, de ha két napig nem mosod meg, és bűzös lesz, akkor gomba.

Irány a doki.

2009. aug. 6. 10:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem gomba lehet, mert épp nemrég váltottam tusfürdőt, de előtte is megvolt, és most is megvan. Tehát valószínűleg nem az okozza. És bizony néha büdös is egy kicsit. Úgyhogy biztosan gomba :S Időpontot sajnos több mint egy hétre előre kaptam, addig kenegetem Canesten krémmel. Köszi a válaszokat!
2009. aug. 6. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit mondott doki
2014. jan. 13. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!