Figymaszűkületem lenne? 1 cm-nél nem tudom tovább húzni a makkomon a bőrt. Mintha valami ér rá lenne nőve a makkom végére.
szükület de fitymafék is lehet,a makkod hátulján van egy kis bőr,ha az nem engedi hogy tovább húzd a bőrt akkor van rövid fitymafék.
Ha fitymaszükületed van akkor meg fürdő vízben húzogatni kell mereven a péniszt és majd helyrejön többnyire.De menj urologushoz,egyedül is lehet menni kiskorú/fitalkorúként.De fitymaplasztikát válaszd,ne enged hogy körülmetélésre rávegyenek,mert sokszor ráveszik az embert.Plasztikával normális külsejű marad a péniszed,gyorsabban is gyógyul és hát körülmetélés az rosszul is elsülhet és akár a látvány sem szép,meg érzékennyé válhat a makkod,ami száradáshoz vezethez.És nem népszerű nálunk a fityma nélküli,kopasz makk sem.
Tényleg nem divatos a kopasz makk és nagyon nem praktikus :(
Én is tudom, milyen az, nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!