Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítség! Gynecomastia vagy zsír?

Segítség! Gynecomastia vagy zsír?

Figyelt kérdés

Üdv.! A mellem fiú létemre túl nagy. 3/4-ed éve járok kondieterembe, kardióztam is, eszek is rendesen, de szinte semmi eredmény, még mindig akkora mint egy tinédzser lányé. :(

Ja igen. 16 éves vagyok.

A mellbimbóm körül is nagyobb a kelleténél. Mi ez?

Gynecomastia (emlőgondok) vagy zsír?

2009. aug. 6. 03:44
1 2
 11/13 Kathrin01 ***** válasza:
tuti nem fogod tudni elintézni iskola elött ha csak az egész procedúrát nem magánkorházban csinálod én nekem endokrinonógushoz 4 hónap volt mire eljutottam addigra kapta időponto mammográfiára is 2 hónapra és csak utána lehetett menni sebészetre ahol szerencsém volt de csak azért mert azt egy magánkoirház egynapos sebészetén scináltam és az nem állami. De neked legyen szerencséd.
2009. aug. 12. 20:25
 12/13 anonim válasza:
Szia! Már lassan két éve, hogy írtál, ezért érdekelne, hogy megoldódott-e a problémád, és, ha igen, akkor magánklinikán csináltattad, vagy megcsinálják normálisan és ingyen/olcsón állami kórházakban is?
2011. jún. 27. 13:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Üdv! Nem oldódott meg az ügy sajnos mert a háziorvosom erre is csak azt javasolta hogy megfázás elleni gyógyszert szedjek szóval. :) szeptemberbe megyek magánklinikára, nemtudok mit tenni ilyen a magyar állam hitelt kell felvenned, hogy megoldhass valamit...

bár annyira nem gáz.. 400 ezer forint 4 évre nemsok.

2011. jún. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!