Igaz vagy hamis?
Figyelt kérdés
Egyik tanár bioszon mondta hogy a penisz nagyságát akár 10 cm-el is meg lehet növelni különféle masszázsokkal!2012. okt. 5. 22:25
1/8 anonim válasza:
Lehetni lehetséges.De ez kicsit túlzás.Inkább a max 5 centi.De lehet igen
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen masszázs nélkül is! De az pénzbe kerül :D
2012. okt. 5. 22:28
4/8 anonim válasza:
Ernyedt állapotból legalábbis mindenképp... :D
5/8 anonim válasza:
Hamis a tanár állítása !
Adja vissza a diplomáját ,válasszon más munkát
6/8 anonim válasza:
hamis.
nyújtó készülékkel max 2-3cm-ert lehet,meg műtéttel is kb ennyit.
7/8 anonim válasza:
HAMIS!
Ember, ha ez igaz lenne nekem már a térdemig érne a dákóm, már annyit masszíroztam. Kíváncsi lennék hogy honnan szed ilyen hülyeségeket egy tanár aki állítólag gyerekeket tanít? Ha pedig ő is csak hallotta valahol akkor utánna járhatna mielőtt ilyen bődületes marhaságokat beszél. És ez nevezi magát tanárnak, pah ez egy vicc. ..
8/8 anonim válasza:
Szerintem hamis. Gondolj bele, van akinek nem sokkal nagyobb a pénisze, mint 10 cm. Ha ez igaz lenne, majdnem duplázhatná a méretét??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!