Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési gondok ilyen...

Merevedési gondok ilyen fiatalon? Kifejtés.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, jóval idősebbnek nézek ki. barátnőmmel 1 éve élünk szexuális életet. Régebben, már mikor megláttam, nem bírtam magammal. Mostanában előjátéknál sem vagyok teljesen 'férfias', és nagyon koncentrálnom kell, hogy mire a lényegre térünk, életképes legyek, ami nagyrészt sikerül, de van 1-2 alkalom amikor nem 100%-osan, és elég hamar le is lohadok. valamint amikor csókolózunk és egymáshoz simulunk, akkoris csak kb 70%-osan vagyok merev, régebben szinte átszakadt a gatyám. Egy ideje fény derült rá, hogy magas a vérnyomásom, erre béta blokkolót szedek. Depressziós is vagyok (nem magamat sajnáltatom, orvos állította fel a diagnózist.), erre nem szedek semmit, csak próbálom kerülni a stresszt, többé-kevésbé sikerrel, inkább kevésbé. Alapvetően gyenge a merevedésem, és sokkal nehezebben jövök pszichésen is izgalomba, mint régebben. Az sem segít, hogy azon izgulok, vajon most hogy fog siekrülni. nem kívánom a szexet annyira mint régebben, és ha igen, akkoris nehezebben jövök teljesen fizikailag izgalomba. Összefüggésbe hozható ez a magas vérnyomással/a gyógyszerrel, amit szedek rá, vagy a rossz hangulatommal? A barátnőm ugyanolyan jól néz ki, mint régen, ez nem lehet az ok, viszont kissé megijeszt ez a dolog, mégiscsak 15 vagyok, nem 60.

2012. okt. 2. 15:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
látom, megragadtad a lényeget.
2012. okt. 3. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Idióták vagytok, segítséget kért nem pedig fikázást. Méghogy kiégett 15 évesen! Ember hol élsz te? Mindegy a kérdésre válaszolva én is orvoshoz fordulnék mert a felírt gyógyszer mellékhatása lehet a cerka lankadásának oka. Nem csak egyféle vérnyomás csökkentő létezik. Másodszor pedig kipróbálhatnátok úgy a sexet hogy mondjuk kihagytok 1- 2 hetet és addigra már igencsak kanosnak kellene lenned. Én 18 évesen jöttem össze a feleséggemmel és a mai napig ba**ttul tudjuk élvezni egymást. Tudom sajnálni az olyanokat akik azt hiszik 1-2 év alatt ki lehet égni és gyakorlattal meg sok kitartással meg nehéz munkával vissza lehet hozni a vágyat. Még esetleg azt tudnám javasolni csak próbaként, hogy valóban megbizonyosodj arról hogy minden rendben va e odalent, hogy kacsits félre 1x. Az új husi még a leglankadtabb 60 évesnek is felkorbácsolja a kedélyét.
2012. okt. 5. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Ja és egyébként most 30 vagyok.
2012. okt. 5. 12:46
 14/14 anonim válasza:

Én a hinzeng-et ajánlom, az szinte mindenre jó és egészséges, és fokozza a nemi vágyat és erősíti az immunrendszert.

Kifejezetten a problémádra pedig királydinnye teát, az még fokozza egy kicsit a tesztoszteron szintet azzal hogy az agynak azt az üzenetet küldi h nincs elég tesztoszteron a szervezetben és még többet termel. Ha nem tudod beszerezni akkor még ajánlom a tükörtojást, annak is van egy hormonhelyreállító hatása. Ezek még valószínűleg a depressziódon is segítenek mert úgy tudom h szteroidot szednek az ilyesmire ami szintén tesztoszteron alapú. Azzal csak az a baj hogy ha szeded egy ideig leáll a termelés. de amiket leírtam attól nem lesz semmi bajod.

2012. nov. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!