Mi használ merevedési zavarok esetén?
Sajnos elég hamar lekonyul és nem tudom a merevséget sokáig megtartani. Mit próbáltatok már ki, ami segített a kék tablettán kívül?
26F
Au urológusnál már voltam. Többször is. Szervi gondot nem állapított meg. Rendszeresen sportolok (úszás, foci), nem iszom és nem dohányzom egyáltalán. Mégis egyre gyengébben muzsikálok férfiasság szintjén...
A stresszt is kezelni tudom, így a legtöbb faktort kizártam. Remélem, nem csak a kék kapszula marad. Bár működik, de nagyon drága. Mi lesz velem 30 vagy 40 felett ha már most nem működik rendesen?
Honnan méred az időt ?
Egy hoki,vagy sex után mégis meddig kellene hogy álljon ?.
Előjáték közben meg nem fontos a merev állapot .
Az előjáték során a merevedés megindul, de már szex közben sem tudom megtartani a partneremmel.
Saját öröm szerzése esetében is érezhető, hogy a merevség közel sem olyan, mint amilyen korábban volt: elég erős inger kell (erősebb kézi rásegítés), hogy sikerüljön elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!