Kicsit gáz a kérdésem 12cm állva a farkam 18 éves vagyok szerintetek gáz ez a méret? Nem merek csajozni
nem gáz, csak kicsi, de ha hagyod hogy az ettől való frusztrációd eluralkodjon rajtad, az gáz lesz, mert egy életre padlóra tudja küldeni az érzelmi életed.
egyébként meg az átlag úgy jön ki, hogy kb pont ugyanannyi kisebb kell hozzá, mint nagyobb, szóval annyira nem vagy egyedül ezzel a "problémával":))
A nőknél a G pont kb. 3cm befelé felül van. A csikló meg kint van. Ezt a kettőt kell stimulálni. Nem az a lényeg, hogy a szájukon jöjjön ki a szerszámod. Akár 5cm-es farokkal is csodákat lehet művelni, ha értesz a dolgokhoz. A neten rengeteg anyagot találsz a női nemi szervekről és (anatómia) ha ezeket elsajátítod, akkor menni fog a dolog.
Amelyik nő nagy szerszámot akar, azt hagyjad is a fenébe, mert neki akkor a lófarka sem lenne elég vagy csak azokhoz van szokva és egyéb izgató segédeszközökhöz. (De az ilyenek már a k... kategóriákba tartoznak)
Ahogy mondtàk, inkàbb vastag legyen, mint hosszù. A vagina hossza kb 10-12 cm, szòval mèg jò is, legalàbb nem sebzed a mèhszàjàt. Csak erre a pasik nem szoktak gondolni. Hasznàld jòl, ès kiràly vagy;)
25L
Szia !
Nekem az átlagtól picit nagyobb de eddig csak problémám volt belőle. Szerintem ne foglalkozz a méretekkel. Ha szeret a csaj így is elfogad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!