2/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
és kb 16-20 éves kortól menyít nő az ember élete végéig??
2012. szept. 12. 20:18
4/24 A kérdező kommentje:
nekem egyébként 6cm de én 192cm vagyok szóval elég sok bennem a növekedési hormon....
2012. szept. 26. 20:23
5/24 anonim válasza:
Nekem 6,5 cm,pedig nem is vagyok magas.(175cm)Ezek szerint átlag feletti a fülméretem?:o
6/24 anonim válasza:
Én 170 cm alatti magasságú vagyok, és kereken 6 cm a fülem hosszúsága. Szerintem nem nagy, és most már nem is elálló :)
7/24 anonim válasza:
Első vagyok, csak tippből írtam az öt centit, de megmértem, és az enyém is 6cm, és egész takaros kis fül.
8/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a növekedés mértékéről tudtok valami mondani ??
2012. szept. 28. 17:16
9/24 A kérdező kommentje:
6, hogy érted hogy most már??
2012. dec. 21. 12:49
10/24 anonim válasza:
Úgy értem, hogy elállóak voltak a füleim, de korrigáltattam, és most már jól simulnak a fejemhez.
Csak azért írom ezt, mert engem mindig azzal fikáztak, hogy nagy a fülem. Pedig nem nagy volt - azaz hosszú -, hanem elálló. A fülem szélessége és hosszúsága nem különbözött akkor sem az átlagtól, csak a fejemmel bezárt szög volt nagy. Szóval pontosítani akartam, hogy a nagy fül és az elálló fül nem ugyanaz. Gondolom, te is figyelembe vetted ezt a különbséget, amikor kiírtad a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!