Nem tudok elélvezni?
Figyelt kérdés
Bárhogyan próbálom nem tudok elélvezni? Miért van ez? Verem a péniszem :D és nem érzem azt amit kéne és nem is jön sperma. Nem tudom miért van ez segítsetek lécci.2012. szept. 29. 23:58
2/7 anonim válasza:
Nem írtad mennyi idős vagy!!??? A kérdésben rejlő segélykiáltásból azt szűröm le, hogy fiatalka lehetsz, aki most kezd próbálkozni az önkielégítéssel. Ha most kamaszodsz, akkor lehet, hogy csak mást vártál, mint amit érzel. Ha még nem éltél át orgazmust, nem tudhatod mit kell érezned. Az, hogy nem volt ejakulátumod, még nem jelenti az elélvezés hiányát.
Lehet, hogy zavaró külső tényezők vannak, miközben próbálnád magad kielégíteni, és ez gátol meg. Próbálj nyugodt környezetet biztosítani az önkielégítéshez, ne kelljen sietned, nehogy valaki bekopogjon, rádnyisson, becsengessen stb.
Amennyiben idősebb vagy már, és eddig rendben ment minden, csak most nem működik a dolog, lehet, hogy rossz emlék, lelki dolgok állnak a háttérben.
3/7 anonim válasza:
Biztos túl sokat verted már, és nem termelődött újra még a spermium a szervezetedben...Néha nem árt egy kis pihi. Csak nem akarsz úgy járni, mint az a dél-amerikai fiúcska aki vagy 46-szor verte ki az éjszaka folyamán, és ebbe halt bele:D
4/7 anonim válasza:
17 vagyok és 10-ből 3-szor megyek el. Ha van aktus ha nincs(maszti).
5/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok még nem jött sosem sperma és általában nyugodt vagyok miközben verem
2012. okt. 1. 22:02
6/7 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni. Am én is ilyen korban kezdtem.(előző)
7/7 anonim válasza:
Spontán ejakulációd sem volt még? Akkor azért nincs maszti közben sem magömlésed. 13 éves vagy, még nyilván nem jutott még odáig anemi érésed, de hamarosan számíthatsz a "nedves álomra". Nincs miért aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!