Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A napokba elmentem az urulogus...

A napokba elmentem az urulogushoz, megvizsgalt es aztmondta hogy nincs semmi gond a péniszemmel de viszont mikor merev allapotba van egyre nehezebben megy hatra a bor. Ugyerzem ha fullba merev lenne s rarantanek elszakadna annyira faj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 22:44
 1/4 anonim válasza:
Keress fel egy másik orvost. Nekem is a 3. bőrgyógyász szedett le egy anyajegyet, és meg is mondta, hogy jól tetem, hogy tovább mentem.
2012. szept. 29. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szóltál neki, mi? Szólj neki, hogy nehezen jön le, ne csak bemenj megvizsgáltatni. De ne is hagyd magad egyből metéltetni!! :D
2012. szept. 29. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha csak lankadt állapotában nézte meg az urológus, hogy minden rendben van-e, akkor ne csodálkozz, hogy nem talált problémát.

Mondtad neki, hogy erekciókor nehéz hátrahúznod a fitymádat, hogy úgy is megnézze?

Vissza kell menned hozzá, vagy keress fel egy másikat és őszintén mond el a problémádat, mert ezzel valamit kezdeni kell, lehet egy kisebb szűkületed. Talán elég lenne egy kenőcsös kezelés.

2012. szept. 30. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Urológus nem vizsgált erektált állapotban. Ha tapasztalt, akkor normál állapotban is látja, hogy mennyire szűk a fitymád! Ha csak akkor jár nehezebben, amikor merev, az relatív fitymaszűkületet jelent, ami elég gyakori. El kell hogy oszlassam azt a téveszmét, hogy az orvosi rendelőben az orvos kérésére merev állapotba kell magadat hoznod a vizsgálat érdekében az aszzisztens jelenlétében (vagy ahogy néhányan hiszik a segítségével). Nincs ilyen. Ha valóban szűk merev állapotban akkor azt meg kell "csináltatni": egy kis műtét végérvényesen megoldja ezt a problémát!
2012. okt. 2. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!