Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy gond lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy gond lehet?

Figyelt kérdés
Szóval már régóta (évek óta) együtt vagyok párommal. Soha nem csaltam meg. De az utóbbi időben egyre jobban vonzódom másokhoz. Van egy nálam jóval idősebb férfi és tök megőrít. Nincs köztünk semmi sőt még csak nem is beszélgettünk, csak látásból ismerem. De egyszerűen annyira vonzónak találom. Sokszor olyan gondolatok járnak az eszemben, hogy vhogy el kellene csábítanom , meg hogy de jó lenne vele lefeküdni. Nem tudom mért van ez és nem merek erről beszélni szinte senkinek. Nagyon hülyének érzem magam.
2012. szept. 28. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy felejsd el az ilyen gondolatokat, vagy a barátodat hagyod ott. Ha máshoz vonzódsz, nem a barátodhoz, akkor az azt jelenti, hogy nem szereted a barátodat..
2012. szept. 28. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod fellenndíteni, feltüzelni a jelenlegi kapcsolatod. Ha évek óta együtt vagytok megérdemel egy esélyt, viszont ha ennek nem látod már értelmét, beszéljétek meg egymással a problémákat. Ha úgy érzed már nem lehet életet lehelni a kapcsolatba akkor nincs értelme folytatni. Persze ezt nem én fogom eldönteni, ez csak egy tanács, mindenben neked kell dönteni!!! Ám semmi esetben ne csald meg a párod!!!
2012. szept. 28. 15:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. szept. 28. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak engem is elcsábítana egyszer egy ilyen nő! Nem én vagyok az akibe beleszerettél? :)
2012. szept. 28. 15:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó : hát nem tudom lehet :P Na jó a viccet félre téve, tényleg kínos, szar érzés ám ez.
2012. szept. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod meg4!?!? Sose lehet tudni mi lesz belőle. Lehet hogy semmi. Lehet, hogy csak egy vad éjszaka, de az is lehet hogy ő a te igazid (és te az ő igazija). Te is csak egyszer élsz. Neked is csak ez az egy élet jutott. Nem lesz másik lehetőség, nincs "second life".
2012. szept. 28. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak aztán nehogy így járj te is.

[link]

2012. szept. 29. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Uccsó elöttinél ott a pont! Nem hagyj ki semmit az életedből, ha már ennyire meg vagy érte hallva akkor csábítsd el, de úgy hogy senki se tudja meg.

Ebből két lehetőség adódik, az egyik hogy nagyon szar lesz vele, nem erre számítottál és újra szeretni fogod a párod, vagy nagyon jó és akkor már semmi értelme nincs hogy a pároddal maradj.

Egy jó tanács! Ne légy a tipikus lelkizős nő aki elmondja a párjának mert nem bírja magában tartani a lelki világa miatt. Ha már megtetted, kussolj örökre!

2012. okt. 1. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már az ember fejben meg tudná csalni a párját, akkor érdemesebb leülni megbeszélni a dolgokat, mint sem mélyebb fájdalmat okozni azzal, hogy félre lépünk. De mielőtt a szeszélyeink győznének, jól át kell gondolni, hogy mit veszíthetünk és mit nyerhetünk. Mert ha meghoztál egy döntést, akkor már nincs visszaút.

A bemásolt linket végig olvastam, és az ilyen emberekről, csak annyi a véleményem, hogy ássák el magukat. Mert nem elég, hogy becsapják magukat, hanem az ő hülyeségük miatt a párjuk sose lesz igazán boldog, és elveszi tőle a lehetőséget, hogy megtalálja az igazit, aki minden téren a társa lehet.

2012. okt. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!