Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14/F vagyok. Akkora a mellem...

14/F vagyok. Akkora a mellem (vagy talán nagyobb), mint egy csajnak. Mitől van ez és hogyan tudnám "csökkenteni a méretét"?

Figyelt kérdés
milyen gyakorlatot végezzek, hogy kisebb legyen...?
2009. aug. 3. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Megláttam a mellet, egyből rákattintottam, erre 14 éves férfi mellekről van szó :(

Nembaj, azért közlöm veled, hogy nem léteznek olyan gyakorlatok, amivel specifikusan a melledet kisebbítheted.

Nem létezik célzott zsírégetés, hogy honnan fogsz az genetika és hormon és egyéb függő.

Járj el úszni, egyél rendesen, de itt egy kérdés, amit végigolvashatnál:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..

2009. aug. 3. 17:32
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. aug. 3. 17:35
 3/12 anonim válasza:
Szerintem meg menj orvoshoz,talán tud rá megoldást!
2009. aug. 3. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Megtanulhattad volna már, hogy aki itt van gyakorikérdések.hu-n sosem fog elmenni orvoshoz. Itt kérdezgeti mi van meg mi nincs, de hogy tegyen ellen azt SOHA
2009. aug. 3. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy túlsúlyos vagy e.

Ha igen, akkor járj sportolni, hiszen azért nagyok a melleid, mert duci vagy és ott zsír van, amit igen jól el lehet testmozgással "tüntetni".

2009. aug. 3. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hormonális probléma miatt ekkora. menj orvoshoz.
2009. aug. 3. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:

serdülőkorban az ember fia ösztroogént is termel, később is, csak már nem annyit, emiatt van, hogy serdülőkorú fiúknak egy kicsit megnő a melle

de ez el fog múlni

ha szerinted a többiekénél jóval nagyobb, és nem vagy elhízva, akkor menj orvoshoz, de mielőbb

2009. aug. 4. 00:36
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

pár kiló súlyfelesleg tényleg van rajtam, de akkor ha járnék többet sportolni, stb. akkor egy idő után izom lenne helyette?

2009. aug. 4. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
hát ha konditerembe járnál akkor izom lenne a melleden.. (fekvenyomástól, tárogatás.. de még a fekvőtámasz is segít h izmosodj mellből.. )
2009. aug. 4. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:

A zsír nem válik izommá, ha erre gondolsz.

Ha rendes sportolás mellett rendesen étkeznél akkor a zsír az lejönne, izom meg felmenne.

De szerintem az első postban a link mindent elmagyaráz.

2009. aug. 4. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!