14/F vagyok. Akkora a mellem (vagy talán nagyobb), mint egy csajnak. Mitől van ez és hogyan tudnám "csökkenteni a méretét"?
Megláttam a mellet, egyből rákattintottam, erre 14 éves férfi mellekről van szó :(
Nembaj, azért közlöm veled, hogy nem léteznek olyan gyakorlatok, amivel specifikusan a melledet kisebbítheted.
Nem létezik célzott zsírégetés, hogy honnan fogsz az genetika és hormon és egyéb függő.
Járj el úszni, egyél rendesen, de itt egy kérdés, amit végigolvashatnál:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
Nem írtad, hogy túlsúlyos vagy e.
Ha igen, akkor járj sportolni, hiszen azért nagyok a melleid, mert duci vagy és ott zsír van, amit igen jól el lehet testmozgással "tüntetni".
serdülőkorban az ember fia ösztroogént is termel, később is, csak már nem annyit, emiatt van, hogy serdülőkorú fiúknak egy kicsit megnő a melle
de ez el fog múlni
ha szerinted a többiekénél jóval nagyobb, és nem vagy elhízva, akkor menj orvoshoz, de mielőbb
köszi a válaszokat:)
pár kiló súlyfelesleg tényleg van rajtam, de akkor ha járnék többet sportolni, stb. akkor egy idő után izom lenne helyette?
A zsír nem válik izommá, ha erre gondolsz.
Ha rendes sportolás mellett rendesen étkeznél akkor a zsír az lejönne, izom meg felmenne.
De szerintem az első postban a link mindent elmagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!