Váá miez? Valaki tuidna segíteni?
hahó!
kib.aszott sürgős

Mindenkinek lejjebb van a jobb oldali.Ennyit kellene tudnod
Talán csak oda sugárzik a fájdalom,nem is azzal van a gond .

Akkor meg mér itt kérsz segítséget, te szerencsétlen??? Ha attól félsz elszakadt valami, akkor már régesrég orvosnál volna a helyed, nem itt vacakolni, és az időt húzni!
IRÁNY AZ UROLÓGIAI ÜGYELET! MOST! :O
Ez a szakadós dolog hülyeség volt:) Hiszen ma nem szakadhatott el semmi, hiszen nem csináltam semmi olyat.
Olvasgattam egy kicsit és arra jutottam, hogy talán agglegénybetegség. Ma fel voltam izgulva huzamosabb ideig, de nem tudtam elmenni , mert közbejött valami. Remélem csak ez és nem herevisszér..

Így van.
Itt rísz, hogy kib'szott sürgős, azt' még itt vered a rezet, és vidámkodsz, hát akkor ecsém,... nagyon komoly bajod le7,... agyilag elsősorban, pláne, hogy itt kérsz segítséget orvos helyett SÜRGŐS esetben...! >:T
Ha az életed múlna azon, hogy kórházba kerülj, tuti nem élnéd túl, amíg így, ennyire "komolyan" veszed a problémád akutságát, illetve így, ennyire "komolyan" állsz hozzá, és a megoldásához is! >:o

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!