Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Váá miez? Valaki tuidna segíteni?

Váá miez? Valaki tuidna segíteni?

Figyelt kérdés
Fáj a jobb herém. Mintha tökön rúgtak volna, természetesen nem történt ilyen, de 1 órája fáj a jobb herém tájékán. Ez a herém lejjebb is van mint a másik. Lehet, hogy elszakadt valami? Nem is tudom mire gondoljak.
2012. szept. 28. 18:23
 1/8 A kérdező kommentje:

hahó!

kib.aszott sürgős

2012. szept. 28. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek lejjebb van a jobb oldali.Ennyit kellene tudnod

Talán csak oda sugárzik a fájdalom,nem is azzal van a gond .

2012. szept. 28. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, nekem is lejjeb van.. csak most eléggé lejjeb és furán is áll. Sőt a mellékherémnél meg is van dagadva.
2012. szept. 28. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Akkor meg mér itt kérsz segítséget, te szerencsétlen??? Ha attól félsz elszakadt valami, akkor már régesrég orvosnál volna a helyed, nem itt vacakolni, és az időt húzni!

IRÁNY AZ UROLÓGIAI ÜGYELET! MOST! :O

2012. szept. 28. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez a szakadós dolog hülyeség volt:) Hiszen ma nem szakadhatott el semmi, hiszen nem csináltam semmi olyat.

Olvasgattam egy kicsit és arra jutottam, hogy talán agglegénybetegség. Ma fel voltam izgulva huzamosabb ideig, de nem tudtam elmenni , mert közbejött valami. Remélem csak ez és nem herevisszér..

2012. szept. 28. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
"hülyeség" :D Te írtad, az alapján próbált segíteni..
2012. szept. 28. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Így van.

Itt rísz, hogy kib'szott sürgős, azt' még itt vered a rezet, és vidámkodsz, hát akkor ecsém,... nagyon komoly bajod le7,... agyilag elsősorban, pláne, hogy itt kérsz segítséget orvos helyett SÜRGŐS esetben...! >:T

Ha az életed múlna azon, hogy kórházba kerülj, tuti nem élnéd túl, amíg így, ennyire "komolyan" veszed a problémád akutságát, illetve így, ennyire "komolyan" állsz hozzá, és a megoldásához is! >:o

2012. szept. 28. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt már itt olyan akinek herecsavarodása volt, és időben eljutott orvoshoz, pedig itt kérdezte meg mit csináljon
2012. okt. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!