Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy 13 éves fiú vagyok....

Egy 13 éves fiú vagyok. Koránérő típus. Reggelente erekcióm van ami normális, de az is ha naponta többször is? Például ha strandra megyek alig tudom visszatartani. Ez összefüggésben lehet azzal hogy majdnem minden nap maszturbálok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

5 éves korom óta minden reggel erekcióm van!!

Most 27 vagyok, remélem még sokáig így lesz!!! :D

Az oviban is állandóan felállt, és tökre fájt ha lenyomtam uh csak hagytam had álljon...Emiatt párszor anyámat is behívták ami aztán csak késöbb esett le hogy emiatt volt :D

Ja és mindennap kiverem naponta van hogy többször is!!

2009. aug. 6. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

08-03 02:03

Nem értek egyet!

Egy férfinek nem sokáig kell bírnia hanem többször egymás után :)

2009. aug. 6. 21:56
 13/19 anonim válasza:

Az még nem merült fel, hogy azért van verhetnéked, mert mindig ábrándozol vagy csak magától álldogál gyakran.

Nekem pl mivel volt fitymaszűköletem úgymond körül vagyok metélve, szal nekem a makkom a szabadon van és nekem nyilvános helyen nagyobb gondot jelent egy nagyon kényelmes alsógatya, mint egy kósza gondolat.

2009. aug. 27. 10:38
 14/19 A kérdező kommentje:
amugy apám nm magyar mondhatnám is hogy honnan származik de elég ha annyit mondok h hagyomány szerint körülvagyok metélve lehet h igy jobban ingerli akár azis ha a gatyám dörzsöli???
2009. okt. 6. 21:54
 15/19 anonim válasza:
100%
legalább tudod hogy nem vagy impotens ;)
2010. júl. 5. 12:52
 16/19 anonim válasza:
62%

csináld azt, hogy amikor már kezdesz elélvezni hagyd abba tarts egy kis szünetet, utána csináld megint, szünet, és ezt annyiszor amennyiszer tudod. alkalmazd ezt mindig ezt és szerintem meg fog szűnni a sok erekció, mert ezzel arra készteted hogy minél több idő legyen a maszti eleje és az orgazmus között vagyis nem fog azonnal felállni ha a szexre gondolsz vagy megigazítod

14/L

2010. nov. 7. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:
hát ez az utolsó hozzászólás egy iszonyat nagy baromság xD xD xD
2013. dec. 5. 20:48
 18/19 turosbukta01 ***** válasza:
Ne fogd vissza magad,váljék egészségedre!
2019. ápr. 27. 12:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs köze a sok erekciónak a maszturbáláshoz. Egy 30-40 feletti férfi is masztizhat naponta kétszer, attól még nem fog felállni neki spontán az utcán vagy bárhol.

Ez leginkább a 13 éves korod miatt volt, mert tesztoteron férfi nemi hormon túltengésed volt. Ez ebben a korban természetes.

2022. jan. 16. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!