Lehet. Nagyon csúnya dolog amit művelnek, mindegyik küzdősportba odaütni tiltott.
2012. szept. 25. 16:10
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet bajod. A többszöri trauma (ütés), ami a heréidet éri, a sejteket kóros burjánzásra, mutálódásra ingerelheti, mellesleg be is vérezhet, és a spermiumtermelést is kórosan befolyásolhatja.
2012. szept. 25. 18:15
3/7 anonim válasza:
Lehet. Ha rájönnek, hogy te ezt hagyod (ami számomra teljesen érthetetlen), akkor rendszeresen fogják csinálni, és mindenféle károkat okoznak azonkívül, hogy te leszel a lúzer. Az ilyen "haverokat" inkább kerüld el, és húzd meg határozottan a szórakozásuk határát. Ilyet csinálni is, eltűrni is abnormális.
2012. szept. 25. 18:20
4/7 anonim válasza:
A herék a testhez vannak erősítve és olyan szivacsos anyagból vannak, amelyek az ütések legnagyobb részét elnyelik. A herék érzékenyek ugyan, de általában csak rövid ideig fájnak, hosszútávú hatások a herén ritkán jelentkeznek.
Ennek ellenére ne hagyd, hogy ezen testrészedet ütögessék, ez nagyon helytelen dolog.
2012. szept. 25. 18:24
5/7 anonim válasza:
Ha nagyobb sokk éri, akár merevedési problémák is előfordulhatnak. Szólj nekik, nem használ, gépeld le őket.
2012. szept. 25. 20:09
6/7 anonim válasza:
simán rámehet a heréd
de nyugtasson meg az a tudat, hogy cserébe ők meg letöltendőt fognak kapni
2012. szept. 26. 00:51
7/7 anonim válasza:
Súlyosan boruljon el az agyad ha ilyet csinálnak, érzékenyek azok az ékszerek.
Nálunk csak a meglepetés pofozkodás ment! Szereztem egy jó nagy bicskát és azzal ettem a szalonnát ebédszünetben. (Igen, egy mázsás magyar parasztlegény vagyok :)). Ha az egyik ilyen reakciós felém tartott, mindjárt a zsebbe nyúltam, nem is mertek velem ilyet játszani :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!