Gyógyitható vagyok, ez mi?
A hererák nem egy különösebben "türelmes" rákfajta. Ha ennyi ideig nem volt semmi, akkor szinte biztos, hogy nem az van.
De azért dokinak megmutatni nem rossz ötlet.
Olvasd el ezt a cikket és csináld meg az önvizsgálatot:
Sziasztok nem bírtam tovább, bemeséltem magamnak, jöttek az előre haladott stádium tünetei, és elmentem orvoshoz, szó szerint bemeséltem magamnak, nem rég jöttünk meg, 5 perc alatt megvizsgáltak, megnézték a vesémet, a hasamat, meg persze a heréimet!
És kiderült, h hidrocelém van, hál istennek, az se jó, de jobb mint a rák! egy műtét lesz, majd de nem akut est, azt mondta az orvos, de azzá tetetem úgy is:) Még hétfőn azért elmegyek az urológushoz, mert ez csak ügyelet volt, de viszont van időpontom is, hétfőre! Szerintetek bízhatok ebben a diagnózisban amit az ügyeletes mondott? Félek, h nem, mert elég ideges volt, mikor bementem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!