Hogy szőrtelenítsem a farkam?
Erre mondják,hogy ízlések és pofonok:).Én személy szerint nem szeretek szőrcsomókat felköhögni,mint a macskák :D!
10-es voltam.
11-es voltam és soha nem köhögtem fel szőrcsomókat, pedig, hála az égnek, nagyszerű rózsás kelyheket adott nekem ajándékul a Jóisten. ))))
(Hozzátenném, hogy nem legelni, hanem orális szexre, kielégíteni.)
Mennyi idős vagy?
Mit csináltál, hogy ömlött belőle a vér? Igazából két dolgot tudok elképzelni: a) megvágtad magad b) a szeméremdombodon nagyon erősek és sekélyek a szálak, te pedig visszafele borotváltad - ekkor szivároghat kicsit.
A krém azért nem úgy működik, mint a reklámokban. Főleg nem férfiaknál (noha van férfiaknak külön krém), és főleg nem a legvastagabb, intim szőrnél. A krém a szőrszálban lévő egyik fehérjét, a keratint oldja - csakhogy ez a fehérje a bőrnek is alkotója. Szóval ha sűrűn használod (márpedig nem tart sokkal tovább,mint a borotva), akkor a bőröd folyamatosan ki van téve vegyszernek. Ennél még a penge jelentette "kopás" is jobb.
A gyantától is vérezhet, hisz annál a szőrszálakat azok növekedési irányával ellentétesen tépik ki, ami felsértheti a szőrcsatornát. És sajnos az epilátor (itt: forgófejes csipesz) is ebben a fordított irányban dolgozik, azzal a különbséggel, hogy a bőrt nem cibálja feleslegesen, csak a szálakat.
Én magam cukorpasztát használok. Nem Pandhy'S-s és nem is Alexandria-t, hanem saját előállításut, amit hosszú idők alatt kísérleteztem ki.
Megjegyzem, még ránézésre is jobban közelíti az eredetit, mint a Mirta... (egyszer láttam róla videót, csak úgy sikított belőle, h mennyire gagyi. Én kb a 2. próbálkozásomra főztem olyan s**rt)
Legelső alkalommal ezzel sem volt egy leányálom, de ezt legalább szőrnövekedéssel megegyezően kell lehúzni. Nem azért folyamodtam ehhez, mert deviáns lennék, hanem mert drogériában kapható egyik gyanta otthagyta a szőrt a hónaljamban, a másik, érzékeny bőrre való gélgyantától meg óriási piros pöttyök meg dudorok lettek a bőrömön (allergia?).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!