Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy szőrtelenítsem a farkam?

Hogy szőrtelenítsem a farkam?

Figyelt kérdés
Eddig borotváltam 2szer, de szörnyű volt, ömlött belőle a vér. Gyanta vagy krém, vagy bármi, mit ajánlotok?

2012. szept. 23. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es, nem csak elfogadom, hanem el is várom, hogy a nő természetes valójában legyen az enyém, és én, meg a korosztályom már csak megmaradunk ennél a szemléletnél. ))
2012. szept. 25. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az a korosztály olyan, de egy szőrös punci azért mégiscsak szőrös na.. :/
2012. szept. 25. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére! )) És nem kikopott, szőrehullott... )))
2012. szept. 25. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Erre mondják,hogy ízlések és pofonok:).Én személy szerint nem szeretek szőrcsomókat felköhögni,mint a macskák :D!

10-es voltam.

2012. szept. 25. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:

11-es voltam és soha nem köhögtem fel szőrcsomókat, pedig, hála az égnek, nagyszerű rózsás kelyheket adott nekem ajándékul a Jóisten. ))))

(Hozzátenném, hogy nem legelni, hanem orális szexre, kielégíteni.)

2012. szept. 25. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
De tényleg, csak tanácsként: azt nem eszegetni kell...
2012. szept. 25. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Mit csináltál, hogy ömlött belőle a vér? Igazából két dolgot tudok elképzelni: a) megvágtad magad b) a szeméremdombodon nagyon erősek és sekélyek a szálak, te pedig visszafele borotváltad - ekkor szivároghat kicsit.

A krém azért nem úgy működik, mint a reklámokban. Főleg nem férfiaknál (noha van férfiaknak külön krém), és főleg nem a legvastagabb, intim szőrnél. A krém a szőrszálban lévő egyik fehérjét, a keratint oldja - csakhogy ez a fehérje a bőrnek is alkotója. Szóval ha sűrűn használod (márpedig nem tart sokkal tovább,mint a borotva), akkor a bőröd folyamatosan ki van téve vegyszernek. Ennél még a penge jelentette "kopás" is jobb.

A gyantától is vérezhet, hisz annál a szőrszálakat azok növekedési irányával ellentétesen tépik ki, ami felsértheti a szőrcsatornát. És sajnos az epilátor (itt: forgófejes csipesz) is ebben a fordított irányban dolgozik, azzal a különbséggel, hogy a bőrt nem cibálja feleslegesen, csak a szálakat.

Én magam cukorpasztát használok. Nem Pandhy'S-s és nem is Alexandria-t, hanem saját előállításut, amit hosszú idők alatt kísérleteztem ki.

Megjegyzem, még ránézésre is jobban közelíti az eredetit, mint a Mirta... (egyszer láttam róla videót, csak úgy sikított belőle, h mennyire gagyi. Én kb a 2. próbálkozásomra főztem olyan s**rt)

Legelső alkalommal ezzel sem volt egy leányálom, de ezt legalább szőrnövekedéssel megegyezően kell lehúzni. Nem azért folyamodtam ehhez, mert deviáns lennék, hanem mert drogériában kapható egyik gyanta otthagyta a szőrt a hónaljamban, a másik, érzékeny bőrre való gélgyantától meg óriási piros pöttyök meg dudorok lettek a bőrömön (allergia?).

23/F

2012. szept. 27. 15:04
 18/18 anonim válasza:
Jezusom meg senki nem hallott a testszornyirorol?En azzal csinalom es rendben van percek alatt mindenhol!!!
2012. szept. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!