Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési problémák?

Merevedési problémák?

Figyelt kérdés

Elég hamar lekonyul.Az előjáték során a merevedés megvan, de szex közben nem tudom megtartani.

A probléma lehet azért,mert a táplálkozásom nem helyes,kevés folyadékot iszok? Úgy néz ki a kaja h suliban 3 szendvics,itthon ebéd,aztán este vacsora,semmi más,minimális étvágy.A sportolást abbahagytam és lelustultam..Vagy esetleg más oka van?

2012. szept. 23. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennek kétféle oka lehet.

1. szervi betegség. Ezt egy urológus 15 perc alatt megnézi neked. Ha az van, akkor meg is tud gyógyítani. Ha nem akarsz sztk ba menni, keress egy magán urológust, és kb 5000.- ért megcsinálja a vizsgálatot.

2.Ha nem szervi eredetű, akkor pszichés gond van. Arra is tud adni javaslatot, hogyan lehet megoldani a gondot.

2012. szept. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!