Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kiszívta a makkomat?

Kiszívta a makkomat?

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kalandom volt egy csajjal. Megvolt egy menet, szopással, aztán még egyet szeretett volna. Elkezdte szívni a fütyköst, de szinte csak a makkom végét vette a szájába, és elég sokáig szívogatta. Nem sikerült megmerevednem. Végeztünk, rögtön utána elmentem fürödni, és a húgycsőnyílásom körül egy apróbb piros, és egy 3-4 mm átmérőjű barna (estére még jobban bebarnuló) folt jelent meg. Ezt 5 perccel az együttlétünk után vettem észre, azóta nem változik a helyzet, most 8 órával utána csak jobban bebarnult a barna folt. Az együttlét előtt semmi baja nem volt. Lehetséges, hogy a csaj kiszívta a makkomat (mint a nyakat szokás), és ez egy véraláfutás? Vagy valami rögtön tüneteket produkáló nemi betegség? Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 1. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Igen,kiszívta!!! Idővel elmúlik,de talán szebben is fogalmazhattál volna! :)
2009. aug. 1. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Máskor vigyázz anyukáddal!
2009. aug. 1. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
nyugi elmulik...csak kiszivta,pár nap és nyoma sem lessz.
2009. aug. 1. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak kiszívta és egy kicsit haematomás lett (véraláfutás)
2009. aug. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!