Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületi műtét után...

Fitymaszűkületi műtét után visszahúzható a bőr?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem volt és műtöttek.Minden esetben teljesen körülmetéltek vagy nem?Ha nem akkor a fityma lehúzható, és elfedi a makkot?
2012. szept. 16. 19:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Tökigaz,... "nem vesztesz semmit" ...csak a fitymádat, a makkod védelmét, ami tele van élményfokozó idegvégződések ezreivel, és amit hátrahúzva ugyanúgy tudnál tisztántartani. Ennyi.

Más farkával könnyebb verni a csalánt...ez valóigaz...

2012. szept. 17. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Némi infó a körülmetélésről, vagy a fitymaszűkületi műtéti/nem műtéti beavatkozásokról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2012. szept. 18. 22:59
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Holnap megyek a dokihoz.És akkor kiderül.Most már kezdek belenyugodni, hülye voltam én is meg a doki is h nem dumáltuk meg a dolgot.
2012. szept. 19. 10:07
 24/26 A kérdező kommentje:
Minek a gyerek helyett eldönteni bármit?Elvégre a fityma megvéd nem baj ha van.Nem minden esetben van vele gond.Ha meg lesz az is az ő döntése, hogy tesz-e ellene valamit.
2012. szept. 23. 12:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez így van!

Amúgy mi volt a dokinál, kérdező? Mit csinált az orvos veled a műtét során? Maradt valamennyi bőr, vagy mindent levágott rólad a makkod pereméig? Mennyi bőr maradt, ha maradt? És te hogy vagy/hogy viseled?

2012. szept. 26. 00:16
 26/26 anonim ***** válasza:
HAHÓ, Kérdező! :O
2012. szept. 30. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!