Fitymaszűkületi műtét után visszahúzható a bőr?
@Trinidin44
A fityma túltengés mikor ilyen nagy "ormányos".
Trinidin44!
A fitymatúltengést elvileg szó szerint kell érteni. Tehát a kelleténél több a fityma. Ezek szerint neked ormányszerűen túlért a péniszeden?
20:36-os! Olvasd végig a topikot, mielőtt hozzászólsz!!
A kérdező körülmetélésen esett át!!
Amúgy szerintem sokkal jobban jársz, ha teljesen körülmetéltek. Könnyebb tisztán tartani, szebb, és közösüléskor nem mész el olyan hamar. Jó tudom ez a tisztán tartási dologra van szappan is, de gondolj csak bele mennyivel jobb, ha a barátnőddel azonnal szexelni akartok. Ha jól csinálták meg csak haszna van. Ha nekem lesz gyerekem biztos, hogy körülmetéltetem. Ó és bocs hogy nem pont a kérdésre válaszoltam csak a körülmetélés hasznát akartam leírni.
18/F
Hátha az a "fitymaszűkületi műtét" itt nem mondjuk bemetszést, hanem mondjuk TKM-et takar, az szìvás. Előtte kell okosnak lenned, itt is akár többminden topikra rákeresned, mert akkor legalább számos dologra figyelmeztetve vagy, aztán meg mindent pontosan le kell a beavatkozás kezdete előtt egyeztetned az orvossal is, mert utána már bas'zhatod! Vásár után már a paraszt is okos(abb)...
De most komolyan! :O El se hiszem, hogy neked ennyire mindegy, mi történik a testeddel, hogy még csak azt sem tudod, mit tesznek veled! Hogy lehetsz ekkora marha? Hogy hagyod, hogy az orrodnál fogva vezessenek? Komolyan mondom, nem értelek! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!