Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért pisilek be éjszaka? 16/f

Miért pisilek be éjszaka? 16/f

Figyelt kérdés

A történet: Körülbelül 2 hónapja kezdődött, általában hetente vagy 2 hetente egyszer fordult elő, de most két nap egymás után is. Ilyenkor azt álmodom, hogy elmegyek wc-re, közben valami furcsát érzek, és ekkor felébredek, hogy hoppá. Lefekvés előtt mindig elmegyek wc-re és megiszok egy pohár vizet.

Nap közben nincsenek vizelési problémáim, illetve pszichés eredetű sem lehet szerintem, mert lelkileg is rendben vagyok. Mit tegyek, mert ez nekem nagyon kellemetlen, de szerencsére eddig mindig sikerült eltitkolnom.

2012. szept. 15. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a vizelet színe attól függ, hogy milyen koncentrációjú. tehát, ha nagyon sárga, akkor valószínű hogy keveset iszol és kevesebb a víz(ill vérplazma) amiben oldódnak az ásványi anyagok stb. ha pedig világos, mint ahogy írtad, akkor sokkal hígabb, mert több vízben oldódnak ugyanazok az anyagok.

ezeket az anyagokat(ammónia, kreatinin, húgysav, na, cl stb) pedig mindig ugyanannyi menyiségben választódnak ki.

2012. szept. 17. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
hát, azért nem hinném, hogy sok színe lenne a NaCl-nak, és az ammóniának ha van benne egy kevés...
2012. szept. 18. 15:49
 13/13 anonim válasza:
1 órával a lefekves előtt ne igyál vizet és minden este imadkozz hogy ne pisilj be [én 12 eves koromig pisiltem be akkor eszembe jutott hogy imadkoznom kéne,10 percig imadkoztam isttenhez hogy szüntesse meg ezt és reggel szárazra ébredtem,azóta minden alvás előtt imadkozok vagyis csak annyit mondok hogy isten kérlek ma ne pisiljek be,és azóta nem pisilek be mióta ezt csinalom lehet nevetsegs de nekem bevállt isten csodákra képes! 16/f
2017. jún. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!