Piri Barnabás kérdése:
12-éves vagyok és a péniszem 10 centiméter! Ez kicsi?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 15:25
1/9 anonim válasza:
Meg fog nőni még akár kétszer ekkorára is,ne aggódj!
2/9 anonim válasza:
Na végre!
Megérkezett a mai napra aktuális péniszméregető.
Igen öcsém, ez kicsi, reménykedj abban, hogy lesz nagyobb is, addig is húzogasd rajta a bőrt rendületlenül, vagy csináld meg a házi feladatodat.
(és ők fogják megtermelni a nyugdíjunkat)
4/9 anonim válasza:
sztem eléggé nekem annyi idősen volt 17 de már azóta nőtt
5/9 anonim válasza:
Kettéhajtva 10 cm? Mert úgy nem kicsi.
6/9 anonim válasza:
Miért kell gunyolódni egy 12 évessel ?? Te sem voltál jobb nála .Talán még butább is ! Az eletelt évek alatt aztán maradtál is szinten .Na ez a sajnálatos .Akire illik vegye
csak magára !!
7/9 anonim válasza:
"Miért kell gunyolódni egy 12 évessel ?"
És egy 12 évesnek miért a farka hosszát kell méregetni és utána itt közvélemény kutatást végezni?
8/9 anonim válasza:
Fiúk!! 12 évesen mindannyian méregettétek!!!
Teljesen normális, hiszen most indul a nemi fejlődésed, bőven van ideje nőni, fejlődni a péniszednek.
Ne aggódj!!
9/9 anonim válasza:
"A pénisz átlagos hossza felnőtt férfinél ernyedten kb. 7 és 10 cm között, merev állapotban pedig 13 és 18 cm között van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!