Heresorvadás lehet? Vagy teljesen normális? (többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a heréim akkorák mint egy tojás ez normális vagy kicsi?2012. szept. 12. 21:19
1/9 Salyt válasza:
Ha tényleg tyúktojás méretű egy-egy heréd, akkor még nagyobb is egy kicsit az átlagosnál, úgyhogy szó sincs sorvadásról! :)
Ha viszont a kettő EGYÜTT tojás méretű, akkor egy kicsit kisebb a kívánatosnál - de egy 17 évesnél ez még nem gond. Majd nő még. Vagy nem.
2/9 A kérdező kommentje:
hát kb akkora de akkor nins gond nem?
2012. szept. 12. 22:19
3/9 poiu válasza:
Kb. mekkora? Külön-külön, vagy együtt? Tyúktojás méretű here kicsit soknak tűnik.
4/9 A kérdező kommentje:
a diónál nagyobb mihez viszonyitsam?
2012. szept. 12. 22:26
5/9 A kérdező kommentje:
kettő együtt az a tojásnál nagyobb és 17 cm
2012. szept. 12. 22:30
6/9 Salyt válasza:
Ha egyenként nagyobb a diónál, és a kettő együtt nagyobb egy tojásnál, és ráadásul még 17 centis is a szerszámod, akkor az teljesen korrekt! Mit akarsz még az élettől? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Egézséget :) amugy azt hittem kicsi :) de akkor köszönöm
2012. szept. 13. 20:17
8/9 anonim válasza:
Tojás! Milyen tojás?
Jól néznénk ki, ha akkora lenne a normális here mérete mint egy-egy tyúk tojása.
Az emberi herék átlagos mérete inkább a galamb tojásokhoz hasonlítható.
Persze van kis tyúk tojás és van nagy tyúk tojás is.
szerintem, ahhoz, hogy pontosan megérthessük, jobb volna valami más mértékegységgel meghatározni a méreteket.
Szerintem nincs semmi bajod, de ha fáj és ez nem az önmegtartóztatásod következménye, akkor vizsgáltasd meg orvossal.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi nem fáj csak ha állok néha
2012. szept. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!