Ez nem normális, ugye?
Figyelt kérdés
14 évesen 2,5cm vastag és 8cm hosszú mereven a farkam. Későn érő vagyok, azt tudom, de ez akkor sem normális. Mitől van ez? Komoly válaszokat2012. szept. 3. 18:55
2/19 anonim válasza:
Szerintem is fordulj inkább orvoshoz, az a biztos... Dehát nem lehet mindenkinek nagy farka, sajnos ez van.
3/19 anonim válasza:
mikor Predusztero megkérdezte mi a normális ó nagy istenek, az istenek csak annyit feleltek...félelem
4/19 anonim válasza:
a vastagsággal semmibaj, nekem még vékonyabb volt...viszont a hossza, háát...
5/19 A kérdező kommentje:
Orvoshoz? 14 évesen tuti hogy nem megyek el ez nagyon gáz lenne. De nagyon alacsony vagyok (155 cm) és a fogaim is későn nőttek ki kis koromban, szerintem csak később érek. És nem is nézek kis 14 nek kb 2-3 évvel fiatalabbnak nézek ki.
2012. szept. 3. 19:10
7/19 A kérdező kommentje:
Csaknem, igyis szar az életem....
2012. szept. 3. 19:16
8/19 anonim válasza:
Ha ilyen alacsony vagy, akkor mindegy is h mekkora a farkad, mert úgyse fogja látni senki, akit érdekelne.
9/19 anonim válasza:
Ne aggódj a péniszed mérete miatt!! Te magad is írtad, hogy későn érő típus vagy. Bőven van még ideje mind hosszra mind vastagságra fejlődnie. Még csak 14 éves vagy!!! Amúgy meg van akinek kisebb lesz, van akinek nagyobb, a funkcióját mindenképp betölti, bármekkora is. Ez olyan mint a lányoknál a mellméret: mindenkinek más és más alakilag és méretileg is, mégsem befolyásolja azt, hogy tud-e valaki babát szoptatni, v. nem. Egyébként nem biztos, hogy egy hatalmas pénisszel kellemesebb a szeretkezés a nőnek, akár fájdalmat is okozhat, főleg egy tinilánynak.
Egy fiús anyuka
10/19 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megnyugtattál, amikor irták hogy orvos, egy világ dőlt össze bennem, köszi mégegyszer :)
2012. szept. 3. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!