Ez nem normális, ugye?
Fiús anyuka! Kíváncsi lennék, hogy fiatal, független nőként is ugyanez volt a véleményed v. csak azóta látod másképp mióta fiút szültél. Egyébként én minden h.pics.ának aki állandóan a nagy méretről regél kívánom, hogy kisfarkú fiút szüljön és lássa a fia szenvedését amikor képtelen lesz párt találni.
És nem azért írtam ezt mert nekem kicsi lenne, csak át tudom érezni mások problémáját.
A 21:50-es válaszadónak: A fiús anyuka vagyok! Fiatalként sem foglalkoztam azzal randizásnál, hogy vajon ennek a fiúnak mekkora lehet?? Ha valakit megismer az ember lánya, nem a péniszmérete miatt fogja szeretni. Régen nem volt ez a bumm-bele szex!! Megismertük, megszerettük egymást, utána jött az együttlét.
A szerelemtől meg nem érdekelt mekkora van a fiúnak, a lényeg, hogy kellemes volt a szeretkezés vele.
Egyébként a kérdező még fejlődőben lévő 14 éves kamasz. Ezekről az aggodalmakról, ami a kamaszfiúkat nyomasztja a péniszük mérete miatt, egyértelműen a bulvár tehet, mert beléjük plántálják, hogy csak a nagy a jó!! Gyakorlatilag sárba tiporják az önbizalmukat. Egyébként, ha 14 évesen ezzel orvoshoz fordulna, ott is csak azt mondanák, hogy még nőni fog neki!! Persze minden kérdés mögött van egy háttér, amit nem tudunk. A nemi fejlődés egyéb terén merre tart, ill. kisfiúi méretéhez képest mennyit nőtt a pénisze stb.
Ne törődj a méretekkel semmi értelme. Nekem normálisnál kicsit nagyobb a cerkám, de inkább odaadnék 2-3cm-t vagy többet is, csak azért, hogy tovább bírjam a szexet (túl korán vége lesz), a barátom akinek kb akkora mint a tied csúcs a nőknél mivel mindenféle technikát megtanult, gyakorolt, és amikor oda kerül alkalmazza is őket, így senki nem törődik azzal, hogy vajon 12 vagy 14cm-s a rudija. Én meg ha 2 perc után elmegyek akkor hiába van nagy cuccosom, rossz volt az egész.. Remélem érted a lényeget, ez az egy dolog soha ne zavarjon!!!!
22/F
Figyelj, haver! Annak a fiús anyukának teljesen igaza van, valamint a # 13-as hozzászóló is megmondta a tutit. Nem te vagy az egyetlen, aki lassan nő fel. Nem kell parázni, legyél türelmes, és minden rendben lesz. Meg vagyok értve?
Amúgy felnőtt férfi vagyok, közepes mérettel, és tisztelettel üzenem a kedves válaszadóknak, hogy ez nem egy fórum, ahol vitatkozni lehet egy témán, hanem korrekt válaszokkal kellene segíteni egy aggódó srácot.
Befejeztem.
Nekem, 13 éves koromban kezdett változni a méret, onnan kezdve már rendszeresen (elég sűrűn kellett ön-kielégíteni).
A méretek kb. 16 éves koromban lettek "véglegesek", ami 16 centi kb.
Egy barátom, akivel többször is kerültem olyan helyzetbe, hogy láthattam ruha nélkül, (edzésen, tusolás után az öltözőben) tehát neki tizenhét éves korában még teljesen gyerek kinézete volt!!! Aztán később 21 éves korában, megint láthattam egy pillanatra, és elakadt a lélegzetem a látványtól, mert akkora műszere volt, hogy elbújhattam mellette. - Későn érő típus volt az akkori haver, sporttársak voltunk csupán.
Szóval, én nem keseregnék a helyedben, elég lesz majd akkor, ha hetven éves leszel, de addig még, van időd élvezni az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!