Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz betegségem van, tudna...

Pénisz betegségem van, tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Úgy 2-3 nappal ezelőtt észrevettem hogy a makkom és a fitymám begyulladt, nagyon vörös és a fitymám nagyon összeszűkült. Nem mentem orvoshoz vele mert gondoltam helyrejön hamar, de most elkezdett hámlani a bőr a makkomról, a fitymámról és a herezacskómról. Nagyon viszket és csak érintésre fáj. Mondanátok nekem valamilyen kenőcsöt vagy valami házi megoldást (gyógyteák)mert orvoshoz nemigazán szeretnék menni. Köszönöm!

2012. szept. 9. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:

"mert orvoshoz nemigazán szeretnék menni"

Akkor szenvedjél. Most erre mégis mit vársz? Az se tudjuk mi bajod, de ajánlgassunk krémet?

Hát sok eszed van.

Vagy menjél orvoshoz, vagy tűrjed.

2012. szept. 9. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
ORVOS!! Van egy fitymaszűkületed, amire jött egy csúnya gyulladás, és még lehet, hogy összeszedtél valami fertőzést is pl. gombát. Semmi gyógytea, orvoshoz kell menned!! Amig nem jutsz el a dokihoz max. kezelheted pimafukorttal v. canestennel.
2012. szept. 9. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondoltad??? Minden elb@szott dolog így kezdődött eddig is itt... "Azt gondoltam,...!" (múlt idő, bambán néző pofával)

.

.

Egyetértek az elsővel. Ha hülye vagy, tűrjed!

Az élet normális rendje az, hogy ha baj van, akkor megkeressük azt, aki arra szakosodott, hogy a természetének megfelelő bajt megoldja. Ergo...

betegség, elváltozás = Orvos.

ugyanez a nemi szervekkel/szerveken = Urológus/Bőr- és nemibeteg-gondozó.

Te =/= Orvos,... méginkább nem Urológus vagy Bőrgyógyász.

Akkor meg mit vacakolsz??

Valami fertőzést kaphattál valahonnan, azt érzi a fitymád is! De ha körül kell majd metélni, mert addig gondolkodtál baromságokon, hogy hogyan kerüld ki az orvost, és a fitymád közben menthetetlenné vált, onnantól már majd azon kezdhetsz gondolkodni, hogy miért voltál eddig fiam ekkora MARHA!?

2012. szept. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!