Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jelenthet az rosszat, hogy...

Jelenthet az rosszat, hogy piros a fitymám?

Figyelt kérdés

Vöröses az egész...nincs rajta duzzanat,sem semmi más,nem is fáj,csak szerintem pirosabb,mint szokott lenni,ez jelenthet rosszat?

(Egyébként pár hete volt egy olyan problémám,hogy fájt,ha vizeltem,illetve gyakrabban is mentem wc-re,ez heteken át tartott,de már elmúlt-ennek lehet köze hozzá?)

Előre is köszönöm!

2012. szept. 9. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 9. 12:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Még annyit megemlítenék,hogy május végén volt egy vakbélműtétem.Talán lényegtelen ebből a szempontból,de gondoltam azért kiírom.
2012. szept. 9. 12:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi...bővebben nem tudnád esetleg kifejteni?
2012. szept. 9. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy zajlott egy húgyúti fertőzésed, mely kezeletlen maradt. Talán a kóros vizelet kimarhatta a fitymádat.
2012. szept. 9. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

És ebből lehet még probléma?Ha nem muszáj,akkor nem megyek inkább orvoshoz,csak azért kérdem.

Egyébként köszi a választ.

2012. szept. 9. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Én innen látatlanba nem tudom, hogy a pisitől van-e!!?? Próbáld egy kis Pimafukorttal bekenni, ha van otthon. Ha nem múlik a pirosság én felkeresnék egy dokit! Amúgy gyulladás, szűkület nincs?
2012. szept. 9. 14:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Szűkület nincsen.Szerintem gyulladás sem.
2012. szept. 9. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak szerinted nincs gyulladás, v. valóban nincs? Egyébként nincs más ötletem. Kend Pimafucorttal v. Canestennel, hátha gomba. Ha nem múlik: doki!!
2012. szept. 9. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs,tehát nem vagyok biztos benne...

Köszönöm a válaszaidat,megpróbálom ezeket a kenőcsöket,várok egy kicsit,aztán ha muszáj,akkor orvoshoz megyek.

2012. szept. 9. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyi idős vagy? Én nem félnék elmenni dokihoz! Ha véletlenül fertőzésed van és azt nem tudod hamar kikezelni, akkor akár krónikus prosztatagyulladásod is kialakulhat, amit ne szeress, mert nagyon nehéz belőle kigyógyulni...

2012. szept. 10. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!