Most mit csináljak? :S 14F
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Lenne 1 kis problémám. 13 éves korom óta rendszeresen (naponta) önkielégítek. Eddig semmi bajom nem volt, de az utóbbi időben a Péniszem oldalán van két ér, ami elkezdett kicsit fájni. Csak akkor fáj amikor önkielégítek, alapból egyébként nem.
Nem tudom mit csináljak vele.
Szüleimnek nem szeretnék szólni, orvoshoz nem akarok menni. (régen rengeteget jártam urológushoz, ezért rettegek oda menni... :S)
Segítsetek kérlek, mi lenne a megoldás erre. köszönöm.
[elnézést a helyesírási hibákért, és remélem nem fogalmaztam túl rosszul...]
2012. szept. 6. 21:10
1/6 anonim válasza:
nem lehet hogy túl sokat cibálod a répát?
2/6 anonim válasza:
Hanyagold a masztit...Nem tudom, hogy egy ennyi idős gyereknék miért fontos ez a téma..Még csak ücsörögj az iskola padban és máson ne járjin az eszed.
4/6 anonim válasza:
Jaj, ugyan már második...
Kérdező, milyen gyakran végzed az önkielégítést? És milyen gyorsan vagy rajta túl?
5/6 A kérdező kommentje:
Naponta csinálom.
Általában 4-5 percig...
2012. szept. 6. 21:43
6/6 anonim válasza:
nekem suliidőben nagyon még időm sincs rá.. a mostani volt a 2. a héten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!