Az történt velem hogy penis pumpát használtam és használat után ugye véralá futásos lett a péniszem és a bőr rajta nagyobb lett mint volt. Ez elmúlik vagy fordulak vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
#véraláfutás #bőr vastagodás
2012. szept. 5. 15:50
11/15 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam, bocs. Helyesen: azt hiszed mindenki arra használja?
12/15 anonim válasza:
"A péniszpumpákat erekció elősegítése és megtartása céljából fejlesztették ki, merevedési zavarokkal küzdő férfiak számára."
Nocsak. Ki a hülye? :)
13/15 anonim válasza:
Vagy Marok Marcsa már kevés? Élő nővel kellene próbálkozni, nem pumpával...
14/15 anonim válasza:
Te vagy az, mert csak szakszöveget tudsz idézni. De gyakorlatban sokkal vastagabbá lehet pumpálni a péniszt, mint rendesen. És ez nem erekciós zavar, hanem olyan segédeszköz szexben, mint a gésagolyó vagy bármi más. Az egy dolog, hogy mire fejlesztették ki. És részemről befejeztem, mert csak kötekedsz és az ilyenekre szarok...
15/15 anonim válasza:
Sok faszverő :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!