Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kontaktlencse használat?

Kontaktlencse használat?

Figyelt kérdés

Sziasztok. pár napja használom a lencséket, és lenne két kérdésem:

1, ti is minden nap cserélitek a lencse tartóban a folyadékot? (nekem így nagyon fogy.. és elég drága, de ha kell, akkor kell)

2, honnan tudom, hogy mikor van kifordulva a lencse? Vagy ha fordítva raknám be, akkor nem látnék vele élesen?

2012. aug. 26. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. nagyon fontos, hogy minden nap cseréld, mivel ugye éjjel bent van a tartójában és akkor ázik le a kosz, stb. ebbe vissza rakni pedig nagyon veszélyes. egyébként én rossmann-ban veszem a folyadékot, ott olcsó, és tökéletes. tudja ugyan azt, mint a többi.

2. nézd meg ezt az oldalt: [link]

itt ha egy kicsit lejjebb mész, látsz egy képet, hogy mikor van kifordulva a lencse. ha kifordítva rakod be akkor a széle irritáló érzést fog okozni, kényelmetlen lesz a viselése. ilyenkor vedd ki, fordíts vissza, és rakd be újra.

remélem segítettem :)

2012. aug. 26. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, hasznos kis oldal

folyadéknak nekem a szemész ezt ajánlotta: [link]

hát picit drága, főleg hogy így fogy, de a szem a legfontosabb :P

2012. aug. 27. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:

szívesen.

ebben egyetértek, hogy a szem a legfontosabb, de azért a pénz se mindegy. szerintem próbáld ki, nekem bejött.

2012. aug. 27. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, minden szemész ezt a folyadékot adja, ez az egyik legdrágább, gondolom azért... viszont annál sokkal jobb az olcsó Rossmannos folyadék is. Kb 800 ft a nagy. Azzal lehet bőven pancsolni. Használom már vagy 2 éve.
2012. aug. 27. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
800 ft? akkor kövre lehet kipróbálom. mert tényleg sok ez a 4ezer ezért.. főleg hogy gyorsan fogy
2012. aug. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!