Mit tegyek hogy soha többé ne álljon fel?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy a férfiakat szeretem :/ 35 éves vagyok. volt már barátnőm de sose állt fel .. a pasikra pedig igen... elfogadom hogy meleg vagyok oké a férfiakhoz vonzódom. 3 évig jártam orvoshoz , pszichológushoz is.. de nem akarom hogy felálljon.. soha többet..egyedül szeretném leélni az életem haverokkal. .de ciki hogy feláll rájuk :/ mit tegyek hogy soha többé ne álljon fel? van rá valami gyógyszer?:2012. szept. 2. 20:33
1/5 anonim válasza:
hordj erényövet.
abban nem tud felállni.
2/5 anonim válasza:
De miért utasítod el, hogy egy férfival élj kapcsolatban?
3/5 anonim válasza:
gyúrjál koxolj be és ennyi a tesztoszteron szinted leesik...
4/5 anonim válasza:
heréid okozzák, azoktól kell megszabadulnod valahogy
5/5 anonim válasza:
Élvezd az életet! Szerezz magadnak új barátokat, rengeteg ilyen ember van, mint Te!
Kezdd pl. itt: www.gayromeo.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!