Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Párom bal heréjében kisebb...

Párom bal heréjében kisebb meggy nagyságú csomó van. Orvoshoz nem hajlandó elmenni. Hogy vehetném rá? Összevesztem vele mert felírtam neki dokik számát rendelési idejét hogy kérjen ip-t.

Figyelt kérdés
Azt mondtam neki mivel 19 éves és a szüleivel él, hogy nekik szólok ha nem fog elmenni mert ők úgyis addig nyúzzák amíg el nem megy..Egyszerűen meg van zakkanva..azt mondja fáj is. És vele egy időben a veséje is görcsöl.. y Mit tehetnék hogy elmenjen dokihoz? Hogy tudnám rávenni? Hiába mondom h z egészsége lehet a tét...meg sem hallja... SEGÍTSETEK!
2009. júl. 27. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mindenki fél.

Az orvostól, a vizsgálatoktól, szembesülni a tényekkel.

Nehéz.

De ha élni akar elmegy.

A mellékhere a heréhez kapcsolódik, nem egy különálló akármi.

2009. júl. 29. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Ő sem irta, hogy különálló akaármi lenne

lehetnnek a vezetékek is, meg az erek

a heretumor nem különálló valami a here mögött

de legjobb ha megnézi egy urulógus

2009. júl. 30. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem mitől fél. Én 17 éves vagyok és már voltam URULÓGUSNÁL. Nekem is ugyanez volt a bajom és kiderült hogy hereviszértágulatom van! Azonnal menjetekel orvoshoz.
2009. aug. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!