Párom bal heréjében kisebb meggy nagyságú csomó van. Orvoshoz nem hajlandó elmenni. Hogy vehetném rá? Összevesztem vele mert felírtam neki dokik számát rendelési idejét hogy kérjen ip-t.
Figyelt kérdés
Azt mondtam neki mivel 19 éves és a szüleivel él, hogy nekik szólok ha nem fog elmenni mert ők úgyis addig nyúzzák amíg el nem megy..Egyszerűen meg van zakkanva..azt mondja fáj is. És vele egy időben a veséje is görcsöl.. y Mit tehetnék hogy elmenjen dokihoz? Hogy tudnám rávenni? Hiába mondom h z egészsége lehet a tét...meg sem hallja... SEGÍTSETEK!2009. júl. 27. 21:58
1/13 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, tényleg szólj a szüleinek, ne hagyd annyiban!
2/13 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek huszonévesen volt hererákja, le kellett venni az egyik heréjét, kemoterápiát kapott és majdnem meghalt. Ha ezt elmondod a párodnak, talán komolyabban veszi, és elmegy orvoshoz! De remélem nincs súlyos baja!
3/13 anonim válasza:
Mondogasd neki kitartóan egy héten többször, de barátságosan, szeretettel. Mondd, hogy elkíséred. Előbb-utóbb beadja a derekát, mert tulajdonképpen ő is tudja, hogy kell. De ez több hétbe is beletelik. Mikor rábólint, rögtön kérj időpontot te az orvostól (urológus).Mindenki fél az orvostól, de a veszélyérzetnek erősebbnek kell lennie. Cserébe igérd meg neki, hogy te meg elmész nőgyógyászhoz vagy fogorvoshoz, az se jobb.
4/13 anonim válasza:
Én az biztos, hogy megmondanám neki, majd találkozunk, ha úgy tud viselkedni, mint egy felnőtt ember. Mert kiskamaszokkal nem foglalkozom.
Ha erre nem megy el, akkor viszont tényleg otthagynám, mert nem hiszem, hogy egy ilyen felelőtlen, gyáva emberrel akarnék élni, aki nem néz szembe a helyzettel.,
5/13 anonim válasza:
Menjetek alternatív gyógyászatra, frekvenciás állapotfelméréssel sok minden gyógyítható, nézz a neten utána.
6/13 anonim válasza:
És pontosan hol helyezkedik el? Lehet hogy csak jóindulatú daganat, deh állítsd választás elé vagy szakítassz vele vagy elmegy dokihoz.
7/13 A kérdező kommentje:
de azzal hogy otthagyoom ha nem megy el orvoshoz azzal nem csak azt érem el h ki is adja az utam?! Azt akarom hogy tudja hogy mellette állok akkor is ha nagy a baj. Tudom hogy szeret. Nagyon féltem. A herezacskójában a heréje mögött van különállóan..
2009. júl. 28. 11:09
8/13 anonim válasza:
Szerintem se fenyegesd azzal, hogy elhagyod, ha nem megy orvoshoz. Mond azt neki, hogy mindenben támogatod, és kérdezd meg, hogy mit szólna, ha te találnál egy csomót pl. a melledben. Ő vajon rádhagyná-e? És mondd el neki hogy nagyon aggódsz érte, mert szereted és ha másért nem, legalább miattad menjen el dokihoz. Mert nagyon ideges vagy, mióta tudod, hogy a hererák a 15 és 30 év közti fiataloknál a leggyakoribb és nagyon rossz a prognózisa, ha későn kezelik... És mondd neki nyugodtan, hogy ezt biztos forrásból tudod (eü-ben dolgozom).
9/13 anonim válasza:
ha különállóan van a heréje mögött, akkor az nem hererák
édesjóistenem
nem mindegy, hogy magán a herén, vagy a heréjén belül érzel csomót, vagy azon kivül van valami, ami jó eséllyel a mellékheréje
ehhez képest nyitásként azt írod csomó van a heréjében! később kiderül, az a csomó bizony a herén kivül van, hátul
hányadik pasid? többieknek ott nem volt semmi sem?
ezzel együtt urulógushoz elmehet, baj nem lehet belőle
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 29. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!