Van itt olyan aki gynecomastia betegsége van/volt?
14 éves fiu vagyok és kb 1,5 éve van ilyenem..
Azt irják h ez serdülő fiúknál gyakran előfordul..
Van h magatol elmulik van h műtét kell.
Tapasztalatokat kérek aki élt át hasonlót!
ja énse huzom ki magam
amugy neked 18 évesen már lehet műtét et vállalni szal naked mar csak egy ev en nekem meg vagy elmulik magatol vagy varhatok 4 evet :O
szép az élet!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat...és láttam pár értelmetlent
-NEM fog elmúlni magától,kicsi rá az esély.Ha egyszer már megvan akkor vagy beletörődik az ember vagy tesz ellene
-legtöbbszőr MŰTÉT segít,és nem a hormonkezelés,gyógyszerek...pont fordítva mint ahogy írták
A faterom testépito volt, igy hát én orokoltem egy gyengébb szintu Gynecomastiat. A mellbimboval van a gond nálam, de viszont a sok edzés meghozta az eredményt. 10 éve járok edzésre, legrosszabb esetben is heti 3/4x elmegyek, mivel mienk a Fitness terem is, edzonek tanulok, ez az életem. Soha semmi szert nem szedtem tehát innen gondolom hogy orokletes, sport egyetemen is vagyok teljesen egészséges életet élek. Eleinte zavart, bár soha senki nem utalt rá mivel nem volt feltuno csak engem zavart, de aztán bele torodtem. Sportoljatok, eljetek egészségesen, ne betegedjetek bele, bár rossz érzés de el lehet viselni, alakitani lehet rajta edzéssel. Onbizalom kell... egy annyi hogy elmenjetek terembe, életstilussá válhat.
Strandon egy hirtelen hideg zuhany, és nem is látszik annyira... Nehogy e miatt ne mozduljatok ki a házbol. Valakinek van akarmilyen kérdése nyugodtan irjon privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!