Gynecomastia műtétem lesz. Utána mennyi idő még begyógyulnak a hegek, mennyit kell szüneteltetni a sportot? 22F
szia, ez attól is függ hogy milyen műtéted lesz, mennyire bolygatják meg a szöveteket és milyen a sebgyógyulási hajlamod. Általában 3 hétig semmiképpen nem tudsz sportolni, mivel a karodat se tudod majd vízszintesnél feljebb emelni. 4-5 hét után fokozatosan lehet mozgatni, 6 hét után már lehet menni kondizni, de eleinte óvatosan kisebb súlyokkal. Helyedben inkább úszással kezdeném, az talán kíméletesebb. Eleinte a műtéti terület ödémás duzzadt lesz, izomláz jellegű enyhe fájdalmat fogsz érezni hetekig. Ez a duzzanat 2-3 hónapig is eltarthat. Kb 6 hétig kompressziós mellényt kell viselni, 3 hétig éjjel nappal. Sajnos emiatt nem igazán nyár a szezonja ennek a műtétnek sem, 30 fokban nem kellemes mellényt viselni a póló alatt és ez még látszik is. Ha tudsz valamennyire angolul ajánlom az alábbi oldalt, ahol elég jó fórumot találsz a témában, dokik is szoktak írogatni bele, és sok előtte-utána fotó van.
Ha van kérdésed írj én kb 1 éve estem át hasonló műtéten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!