Ha foci előtt maszturbálok az befolyásolja a teljesítményem?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 08:27
2/7 anonim válasza:
Az attól függ, mennyire adsz bele apai, anyait, mert ha maszturbálsz is el tudsz fáradni.
Kimerítő tud lenni egy alapos kézimunka.
De szerintem inkább tuningol, mint sem fárasztana.
3/7 anonim válasza:
elvileg befolyásolja.. a sportolóknak (lásd pl. olimpia) nem javasolják a verseny/megmérettetés előtti önkielégítést, mert ronthatja a teljesítményt.. de állítólag a hideg víz pedig javítja ;)
4/7 anonim válasza:
rontja a teljesítményt mert szerotonin vagy mia turo szabadul fel az pedig természetes nyugtató és ellazító..
A nöknél pont forditva van azoknál vmi felpörgetö hormon szabadul fel, ezért van az hogy a pasi bealszik szex utána nöknek meg be nem áll a szájuk és repkednek jobbra ballra..
5/7 anonim válasza:
Igen, mert szerotonin szabadul fel ami megnyugtat, és a tesztoszteron szint lecsökken. Ez gyengébb teljesítményt eredményezhet.
6/7 anonim válasza:
a kérdés jó :D én például egyszer szexeltem meccs előtt, és olyan voltam, mint a kematoxos légy XD
7/7 anonim válasza:
jaj de félre értettem azt hittem a tévévé előtt miközben foci meccset nézel:
visszatérve kérdésre szerintem rontja mert elfáradthatsz de ha mondjuk zuhanyzás közben... szovla tapapsztald ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!