Maszturbálás után érezni hogy maszturbáltam vagy látni hogy máshogy viselkedek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 20:51
1/10 anonim válasza:
biztos vagyok benne,hogy nem :)
2/10 anonim válasza:
miért, te láttad valaha valakin? :)
3/10 anonim válasza:
Ne ronts ki rögtön utána a szobádból. Pár perc elteltével már csak Te fogod tudni, hogy mi történt.
4/10 anonim válasza:
kipirulhatsz tőle. az arcod, és a mellkasod. de nemhi8szem h ettől vki rögtön arra gondolna h biztos masztizott...
5/10 anonim válasza:
ha a g*cis kezeddel mindent összefogdosol akkor igen :)
no meg a farkad sem esik össze azonnal
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha ideges voltál előtte, az gyanús lehet, hogy egyből higgadt és nyugodt lettél a maszti után.
Ez már árulkodó jel lehet.
7/10 anonim válasza:
Ha nem mosakszol meg utánna akkor érezni fogják... :)
8/10 anonim válasza:
gondolod él olyan ember a földön aki nem csinált ilyent?
vetkőzd le magadban a szégyenlősséget.
később komolyan hátráltatni fog ha egy lánnyal le akarsz feküdni.
9/10 anonim válasza:
SZia ez a hejzet nem szégyen.nagyon sokan csinálják.
Esetleg az akció után az ember fáradt elnyomot kimerült de ha a szobádba maradc és ha pihensz azután nem látcik meg.
De ha követed a higéniát akor nem veszi észre senki.
10/10 anonim válasza:
Ha összege+ized a gatyád az elég gyanús, meg ha a kezed is fasszagú az is elég árulkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!