Mit lehet tudni milyen arányba vannak az iskolákban kuki vizsgálatok? A részvétel komolyan nem kötelező ezen? (lennt a lényeg). Az asszisztens az látja az ilyen intim vizsgálatot, mert nem kellene szerintem normál esetben (lennt a lényeg)
Figyelt kérdés
A mi sulinkba nem volt még ilyen vizsgálat,de már megy a hülyítés egymás között,persze senki sem szeretné,meg szerintem hülyités csak.Meg egy baj van,2 doki szokott jönni hozzánk(nők már ez is gáz) az egyiket nagyon nem szeretem,olyan a modora,a másikat meg ismerem,utcabeli igen ciki lenne,az is kizárt,ahogy az asszisztenst is,unokatesóm barátnője.Amúgy sem vagyok magamutogatos,idegenek előtt szégyenlős,haver,meg tábor az tök más téma ja és nincs semmi bajom,mert ha valaki szégyenlős,nem vetkőzik akárki előtt folyton ezzel jönnek.
Normális válaszolok írjanak.
2012. aug. 28. 11:54
11/13 anonim válasza:
Kérdező!
Nem kell ennyire hisztizni!
Kicsi a p*csod vagy csak egy golyód van?
12/13 anonim válasza:
Oh látom, felöltözve fogod elveszteni a szűzességedet is.
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 1x 3.-ban.Kisgatyában mentünk be, bennt volt a doki és a védőnő,egymás mögött álltunk libasorban.Megnézte a fitymát,golyókat az előttem lévőnek még állt is végig ,emlékszem a doki meg is törte neki a péniszét.Elég rossz élmény! 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!