Fitymanyújtás, de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan kérdésem lenne,hogy a fitymám merev állapotban a makk mögé megy, de utána kb fél-másfél cm-nél lejebb már nem tudom húzni. Úgy tudom ez fitymanyújtással orvosolható, ennek a mikéntjére lennék kíváncsi. Annyit olvastam, hogy meleg vízben érdemes ezt megtenni. Sajnos kádam nincs csak zuhany. Válaszotokat előre is köszönöm!2012. aug. 25. 07:47
1/8 anonim válasza:
Nézz szét itt, szerintem már mindent megválaszoltak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fitymasz%FBk..
2/8 A kérdező kommentje:
A nagyját végigolvastam, több helyütt írják/írjátok a fitymanyújtást, de a mikéntjéről nem nagyon találni semmit.
2012. aug. 25. 18:54
3/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert egy életkor után már nem működik.
4/8 A kérdező kommentje:
22. Nem vészes amit szeretnék, csak egy picit tágabb fitymát, hogy kisimuljon ha áll. Nem tudom mondjuk, hogy lenne normális :)
2012. aug. 26. 00:20
5/8 anonim válasza:
Hát valami lavort,vagy műanyag tálat fogj akkor be,töltsd fel meleg vízzel és akkor úgy próbáld ezt megoldani,tudom kicsit nomádnak hangzik de meg lehet oldani ha nagyon akarod,mert a meleg vízes nyújtás lényege,hogy a meleg víztől kicsit puhábbá válik a nemiszerv is és könnyebbé válik így a húzkodása.Kicsit hagyni kell a meleg vízben ázni a lompost és utána kell hátrahúzkodni a fitymát.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
8/8 Johnny12 válasza:
Van erre megfelelő eszköz. A fiamnak két hét alatt kinyújtotta a szűkületét. Ausztráliából rendeltük a cuccot. De már idehaza is kapható. Novoglan a cucc neve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!